Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

H.O.P.E: Blogger's event by Maybelline!!

Γειά σας κοριτσάκια!

 Πριν καμία βδομαδίτσα η Maybelline είχε καλέσει κάποιες bloggers (μεταξύ αυτών και εμένα- yeahhhhh!) στο Η.Ο.Ρ. Ε στην Κηφισιά, για να μας δείξουν τα νέα τους προϊόντα που έκαναν εμφάνιση στην ελληνική αγορά.


Μας υποδέχτηκαν με ένα super δροσιστικό ποτό ( είχε και λίγο αλκοόλ, αλλά δεν το λέμε παραέξω!) και είχαμε αρχικά την ευκαιρία να μιλήσουμε με άλλες bloggers και vloggers, αλλά και με κοπέλες από την Maybelline. Στην παρουσίαση που μας έκαναν μας μίλησαν λίγο για την ιστορία της εταιρίας και μας αποκάλυψαν το μυστικό που κάνει τη Maybelline No 1 εταιρία στη μάσκαρα: Ήταν το πρώτο προϊόν μακιγιάζ που κατασκεύασε η εταιρία και είχε ως βασικό συστατικό τη βαζελίνη!



Έτσι λοιπόν, μας έδειξαν και την καινούρια μάσκαρα που κυκλοφόρησε, την Colossal Volume Express Smoky Eyes.



Φέτος το απόλυτο trend στο μακιγιάζ είναι το smoky eyes. Έτσι η Maybelline, λάνσαρε, εκτός από αυτή τη μάσκαρα για smoky eyes ( περιέχει κολαγόνο και δεν είναι τόσο glossy όσο οι υπόλοιπες) και τη σειρά Master Smoky shadow pencil, που είναι ένα μολύβι σε μαύρο, καφέ, μπλέ και μωβ, το οποίο χρησιμοποιείται ως εξής




Τραβάμε μια αρκετά χοντρή γραμμή σύριζα στις πάνω βλεφαρίδες και μετά τη σβήνουμε με το σφουγγαράκιι που έχει το μολύβι στην πίσω πλευρά. Το αποτέλεσμα είναι πιο έντονο από το να βάζατε απλή σκιά.





 Τέλος μας παρουσίασαν τη σειρά μακιγιάζ Fit Me. Περιλαμβάνει make-up, concealer και πούδρα και δεν περιέχουν fillers και σιλικόνες. Έτσι δεν αφήνει εφέ μάσκας, αλλά "ταιριάζει" τέλεια στην  επιδερμίδα. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι η τιμή τους είναι πολύ προσιτή, (π.χ: το concealer κοστίζει 7,95 €!)

 


Φεύγοντας μας έδωσαν μια τσαντούλα με τα νέα προϊόντα για να τα δοκιμάσουμε και να μοιραστούμε μαζί σας τις εντυπώσεις μας!

 .
Είμαι σούπερ ενθουσιασμένη με τα νέα προϊόντα! Ευχαριστώ πολύ τη Maybelline που με κάλεσε στο υπέροχο event! Πραγματικά ανυπομονώ να τα δοκιμάσω όλα και να σας γράψω τις εντυπώσεις μου! Ακολουθούν αναλυτικά reviews για όλα!

Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο Giveaway μου για να έχετε την ευακιρία να κερδίσετε 10 υπέροχα προϊόντα!! http://sissisplace.blogspot.gr/2012/09/my-huge-giveaway.html

4 σχόλια:

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena