Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Mια άκρως χαλαρωτική επίσκεψη στο κατάστημα της Ηarnn και μια πρώτη γνωριμία με τα μοσχομυριστά προϊόντα της!


Kαλημέρα κούκλες!



Την προηγούμενη Δευτέρα, εν μέσω βροχής, μποτιλιαρίσματος, μουντίλας και συννεφιάς, βρέθηκα σε μια όαση στο κέντρο της Αθήνας, στο κατάστημα της Harnn, Ηρακλείτου 15 στο Κολωνάκι.



Για όσες από σας δεν γνωρίζετε την Harnn, είναι μια εταιρία με φυσικά προϊόντα περιποίησης σώματος, μαλλιών και home spa. Εστιάζει στην διατήρηση και την αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας, μεταξύ σώματος, πνεύματος και περιβάλλοντος, μέσα από τη χρήση φυτικών βοτανικών εκχυλισμάτων. Εμπνευσμένη από την κουλτούρα της Ασίας και τις αρχές την αρωματοθεραπείας και της Ayuverda, δημιουργεί προϊόντα περιποίησης σώματος και προσώπου, αλλά και αρωματικά χώρου, κεράκια, και άλλα χρήσιμα για τον αρωματισμό και την αποκατάσταση της ισορροπίας του χώρου του σπιτιού μας.



Κατ' αρχάς από τη στιγμή που μπαίνεις στο μαγαζί, μυρίζεις τα αιθέρια έλαια που διαχέονται στον χώρο μέσα από μια ειδική συσκευή και ηρεμείς με την απαλή μουσική που παίζει στο βάθος. Ο φωτισμός είναι χαμηλός και σε ωθεί να χαλαρώσεις. Οι πωλήτριες είναι πολύ γλυκιές, ήρεμες, καταρτισμένες και πολύ πρόθυμες να εξηγήσουν τα πάντα γύρω από τα προϊόντα  και τη φιλοσοφία της εταιρίας.



Τα προϊόντα σε συσκευασίες πολύ προσεγμένες, μινιμαλιστικές αλλά και luxury, σε προκαλούν να τα μυρίσεις και να τα δοκιμάσεις ΟΛΑ!!!

Πράγμα και το οποίο έκανα ασφαλώς! Δοκίμασα σχεδόν ολά τα προϊόντα στο χέρι μου, από το αφρόλουτρο, μέχρι το scrub και από την μάσκα προσώπου μέχρι τα λαδάκια σώματος, για να έχω μια πρώτη άποψη των προϊόντων!

Η αγαπημένη μου σειρά ήταν αυτή με το γιασεμί... Μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σώματος και μαλλιών με άρωμα απλά μαγευτικό και σαγηνευτικό! Με αιθέριο έλαιο γιασεμί (το ξέρατε ότι για την παρασκευή ενός λίτρου απαιτούνται 6.800.000 άνθη;), ρόδι και δημητριακά, αλλά και βιταμίνη C, η σειρά για τα μαλλιά είναι  κατάλληλη για λιπαρά μαλλιά, ενώ η σειρά σώματος για κανονικές- ξηρές επιδερμίδες που στοχεύουν στη διατήρηση της νεανικότητας!



 Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ωραία μυρίζουν αλλά και πόσο υπέροχες υφές έχουν! Το αφρόλουτρο και το σαμπουάν είναι σαν μέλι- ίδιο χρώμα και υφή, με αντλίες, κάτι που βρίσκω πολύ βολικό! Το scrub γίνεται σε στεγνή επιδερμίδα και χάρη στα έλαια που περιέχει, όχι μόνο δε γδέρνει την επιδερμίδα, αλλά την αφήνει και ενυδατωμένη! Για ενυδάτωση ξεχώρισα το body butter και το ενυδατικό λάδι σε σπρέι με αντιγηραντικές ιδιότητες!
 
Aν δεν σας αρέσει πάλι το γιασεμί και προτιμάτε άλλες μυρωδιές θα βρείτε σειρές με τριαντάφυλλο , λεβάντα αλλά και λεμονόχορτο! Επίσης υπάρχει μια σειρά με μανόλια, κρασί και σταφύλι, η οποία έχει και 30 % έκπτωση!!



Στο κατάστημα επίσης θα βρείτε αρωματικά σπρέι χώρου ( λάτρεψα το γιασεμί και το νερολί-γιασεμί, ok μη βαράτε!!),κεράκια βραδείας καύσεως από φυτικά υλικά, αιθέρια έλαια, λαδάκια για μασάζ σε ΥΠΕΡΟΧΑ αρώματα,σαπουνάκια για το πρόσωπο και το σώμα αλλά και coconut oil!




Τι ξεχώρισα; Μια λεία κεραμική πέτρα, που χρησιμοποιείται ως ελαφρόπετρα αλλά και για απολέπιση σώματος, χωρίς να γδέρνει καθόλου το δέρμα, τα κεράκια που μόλις λιώσουν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το λαδάκι που περιέχουν για μασάζ και ενυδάτωση γιατί είναι απόλυτα φυτικά αφού περιέχουν κερί σόγιας, φοινικέλαιο, πιστοποιημένο οργανικό Shea Butter και με φιτίλι από 100% βαμβάκι, χωρίς παραφίνη ή οποιοδήποτε άλλο είδος πετρελαιοειδή!


Επίσης μπορεί κανείς να βρεί υπέροχα δωράκια για φίλους και συγγενείς: μικρές συσκευασίες των 60 ml σε αφρόλουτρα, body lotion, σαμπουάν και conditioner που κοστίζουν από 2- 4 €!!! Επίσης σαπουνάκια για πρόσωπο και σώμα σε διάφορα αρώματα και ιδιότητες στα 6 €, που με καθημερινή χρήση κρατάνε 3 μήνες! Τουτέστιν, με 10- 13 € με 4 προϊόντα για ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος και μαλλιών, κάνεις ένα σούπερ δωράκι (γιατί όχι και στον εαυτό σου) που μπορεί να πάρει κανείς μαζί σε ταξίδια, αλλά και να τα χρησιμοποιήσει για να γνωρίσει τα προϊόντα και να δει αν του αρέσουν και αν του  ταιριάζουν!



Tέλος, να σας πω ότι η Harnn ανταμείβει τους πιστούς πελάτες της με κάποια προνόμια:

- Με αγορές από 160 € και πάνω, δώρο 4 κρέμες χεριών.
- Με αγορές από 200 ευρώ και άνω, ακτός από την εγγραφή στο group των VIP του oίκου Harnn και έκπτωση 10% για τις επόμενες αγορές, δίνεται δώρο και το scrub της σειράς Μανόλια.

Επίσης έχει σε έκπτωση όποια σειρά αλλάζει packaging, κάτι που γίνεται αρκετά συχνά, οπότε έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα προϊόντα της σε πολύ καλύτερη τιμή!

 Οι εντυπώσεις μου από τη συγκεκριμένη εταιρία είναι πραγματικά πολύ θετικές, και αν σας βγάλει ο δρόμος σας από το κέντρο, σας προκαλλώ να κάνετε μια επίσκεψη και να γνωρίσετε τα προϊόντα! Και πού ξέρετε, μπορεί να γίνει και η δική σας νέα αγαπημένη ανακάλυψη!

20 σχόλια:

  1. Καταπληκτικα!!!!!!!!!!! μπραβο Σισσυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έχουμε δοκιμάσει τα προιόντα του οίκου HARΝΝ και είναι καταπληκτικά! Δεν τα αλλάζω με τίποτα! Ειδικά τη σειρά προσώπου και τα λάδια σώματος!!Είναι μοναδικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να δοκιμάσεις οπωσδήποτε την κρέμα προσώπου με νούφαρο και ρόδιέχει υπέροχη υφή και δεν είναι καθόλου λιπαρή !! φανταστική!!Nourishing Gel λέγεται, την πήρε ο φίλος μου και τη λατρεύει κι εγώ το ίδιο! Φοριέται και μέρα και νύχτα!!κάνει νομίζω 41 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε και εγώ έπαθα την πλάκα μου με τις μυρωδιές και τις υφές! Θα δοκιμάσω οπωσδήποτε κα΄ποιο λάδι σώματος, το χω ήδη βάλει στο μάτι! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Fainetai poli omorfo katastima!
    Den exw dokimasei kanena proion alla tha to kanw sidoma :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Iφιγένεια, αν σε βγάλει ο δρόμος σου από το κέντρο δοκίμασέ τα οπωσδήποτε! Αρωματοθεραπεία κανονικότατη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κορίτσια, να πάτε οπωσδήποτε. Στο κατάστημα σας δίνουν να δοκιμάσετε ΟΛΑ τα προιόντα επι τόπου. Και σας κάνουν και περιποίηση scrub στο χέρι σας με ελαφρύ μασάζ. Τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. oulala einai polu omorfa!!!!
    oufff thn trela pou exoyme k meis oi gunaikes me oti afora omorfia kai peripoihsh!!! :)
    filakia!!!

    http://sylviefashionlove.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χιχιχι!ασε sylvie! Που και να τα μυρισεις!!! Εκει να δεις ou lalaaaaaaaa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοριτσια περασα απο το καταστημα της harnn βασικα για να δοκιμασω την σειρα με την μανωλια καθως της εχω φοβερη αδυναμια.Μου εκανε παρα πολυ καλη εντυπωση το γεγονος οτι για φυτικα προιοντα οι τιμες τους ειναι απιστευτα προσιτες .Επισης οι συσκευασιες τους ειναι φανταστικες και για δωρακια και τελος τα κοριτσια εξυπηρετικοτατα και παρα πολυ διαβασμενα.Να πατε ωποσδηποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πολύ αναλυτικό και ενημερωτικό post μπράβο σου...
    φιλια πολλά

    http://favoritemomentsofmylife.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ενδιαφέρον post! :)
    Φιλιά!
    Ειρήνη by http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μονο απο τις φωτογραφιες που εχεις βγαλει χαλαρωσα! Μου αρεσουν πολυ τα φυτικα προιοντα (αν ειναι και πιστοποιημενα βιολογικα ακομα καλυτερα). Δεν τα ηξερα παντως, thank you Sissy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τωρα ηταν αναγκη να το διαβασω? Και να μ'αρεσει και το γιασεμι? Και να τα γραφεις και τοσο ωραια? Ειναι που περασαμε και εξω απο το μαγαζι και κατι με καλει να επιστρεψω στον τοπο του εγκληματος ;-)
    Θελω προταση, με τι να ξεκινησω? Τι προτεινεις?
    Πες προιον+τιμη να ειμαι προετοιμασμενη!!!

    Φιλια πολλα**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τα καλά σας λόγια!

    @Σοφία:χααχαχχαχα! Εγώ θα πρότεινα να δοκιμάσει όποια σειρά σε εμπνεύσει και όποιο άρωμα σου ταιριάξει περισσότερο σε μικρή συσκευασία των 60 ml στα 3-4 €! Έτσι και θα τα δοκιμάσεις και δεν θα τινάξεις την μπάνκα στον αέρα. δεδομένου ότι οι τιμές είναι τσιμπημένες! Αλλά έτσι είναι! η ποιότητα πλερώνεταιιιιιιι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. irtha edw apo to giveaway..ta proionta fainontai katapliktika omws exw ena 8ematai pou to exw kai se alla post sou?? gt den grafeis times? ennoeitai den perimenw na 8umasai poso kostizei ka8e ti sto magazi.. alla 2-3 etsi gia enimerwsi (ta minis den mporw na ta sumperilavw, katalavaineis..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @NotAnotherBlogger: σ' ευχαριστω πολυ για το σχολιο σου! Από δω και περα θα γραφω πάντα τιμές! Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καταπληκτικα ολα!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena