Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

My experience with Neal's Yard Remedies cosmetics and mini review!

Σήμερα θα σας μιλήσω για την εμπειρία μου με τα οργανικά καλλυντικά Neal's Yard Remedies.


Πριν λίγο καιρό μέσω Facebook είχα δει ότι την 1η Οκτωβρίου μπορούσε όποια κοπέλα ήθελε να κλείσει ένα ραντεβού και να απολαύσει μια μίνι περιποίσης προσώπου με τα συγκεκριμένα καλλυντικά. Καθότι δεν είχα δοκιμάσει ποτέ κάτι από τη συγκεκριμένη εταιρία, το θεώρησα καταπληκτική ευακιρία, και έσπευσα να κλείσω ραντεβού!


Έτσι λοιπόν βρέθηκα στο Χαλάνδρι, σε έναν καταπληκτικό χώρο, άκρως χαλαρωτικό! Καθώς έπινα ένα τσάι με χυμό αλόης για ευεξία  και έτρωγα αποξηραμένα φρούτα ενημερώθηκα για την εταιρία και τα προίόντα της... Ιδού τι έμαθα: Η Neal's Yard Remedies διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή πιστοποιημένων οργανικών προϊόντων στην Αγγλία.  Χρησιμοποιεί φυσικά και οργανικά συστατικά από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες, για να εασφαλίσει το maximum των φυσικών αντιοξειδωτικών που προσφέρουν τα φυτικά συστατικά!

Υπάρχουν προϊόντα για κάθε τύπο δέρματος, προϊόντα για το σώμα, για τα μωρά, αφεψήματα και εθαίρια έλαια. Κάτι που μου άρεσε πολύ είναι οι άοσμες βάσεις, όπου μπορείτε να αναμείξετε τα αγαπημένα σας εθαίρια έλαια και να δημιουργήσετε τα δικά σας καλλυντικά, με διαφορετικά αρώματα, αλλά και ιδιότητες!



Κατά τη δίαρκεια της περιποίησης προσώπου ξεχώρισα το white tea toning eye gel, ένα καταπληκτικο τζελ με απίστευτα ελαφριά υφή που δροσίζει την περιοχή γυρω απ' τα μάτια, την ενυδατώνει και περιορίζει το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους! Θέλω οπωσδήποτε να το δοκιμάσω εκτενώς!
 



Επίσης μου άρεσε πολύ η μάσκα με  λευκό άργιλο που έκανε την επιδερμίδα μου απίστευτα καθαρή και λαμπερή, χωρίς να την ξηράνει! Τέλος ξεχώρισα το Rehydrating Rose Toner, μια ενυδατική λοσιόν που μοσχοβολάει τριαντάφυλλο!


Γενικά πρέπει να σας πω ότι το καταπληκτικό με αυτή την εταιρία, είναι ότι τα αρώματα των προϊόντων της,  μυρίζουν αρκετά έντονα με αποτέλεσμα να δρουν και σε επίπεδο ψυχολογίας, σαν αρωματοθεραπεία! Ετσι η περιποίηση της επιδερμίδας μετατρέπεται σε μια ολιστική περιποίηση, όπως είανι εξάλλου και η νοοτροπία της εταιρίας, δηλαδή μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της ομορφιάς, από μέσα προς τα έξω!


Γενικά οι πρώτες μου εντυπώσεις από την εταιρία είναι οι καλύτερες, ενώ θα δοκιμάσω και κάποια δειγματάκια που μου έδωσαν και θα σας πω αναλυτικά περισσότερες εντυπώσεις! Σημαντική λεπτομέρεια: Όλες οι συσκευασίες είναι γυάλινες και προστατεύουν τα προϊόντα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, όπως βλέπετε και στην κρέμα χεριών που μου δώσανε!



Εσείς είστε φαν των φυτικών, οργανικών κλπ καλλυντικών??? Έχετε δοκιμάσει κάτι από την Neal's Yard Remedies!

7 σχόλια:

  1. Μου άρεσε πάρα πολύ ότι είναι τύπου ολιστική θεραπεία, αλλά πρέπει να δω αν ανέχομαι το έντονο άρωμα τους. Δεν έχω δοκιμάσει να και ακουστά την έχω. Πάρα πολύ καλή ανάρτηση ευχαριστούμε!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εννοειται πρωτα πρεπει να τα δοκιμασεις για να δεις πως σου καθονται!!φιλακιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. polu wraio post!
    den exw dokimasei proionta tis etairias alla tha to ithela polu!
    filakiaaa

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eimai fan ton ladion tous exo kapoia gia kitaritida kai einai arketa kala. mou aresoun episis ta afroloutra tous kathos kai oi gialines siskevasies : boreis na tis kaneis vaza meta....oraios o xoros tou bytheway.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ηξερα οτι εχουν οργανικα προιοντα πολυ ενδιαφερουσα αναρτηση δεν προλαβα να ερθω αλλα με τις φωτο κ τις πληροφοριες ειναι σα να ημουν εκει !! πρεπει να ηταν πολυ χαλαρωτικη η περιποιηση που σας εκαναν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. auti i krema gia ta xeria miazei teleia , fandazome tha exei ena iperoxo fisiko aroma :) kane ena review :p xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena