Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

New entries: Conditioner και μάσκα σώματος!

Kαλημέρα όμορφες και καλή εβδομάδα!

Όταν ακούμε conditioner και μάσκα, το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών, τα οποία όλες (πρέπει να) χρησιμοποιούμε...

Τι θα λέγατε όμως, αν σας έλεγα ότι πλέον υπάρχει τόσο conditioner, όσο κια μάσκα σώματος; Κι όμως, κι όμως, κυρίες μου! Υπάρχουν, τα δοκίμασα και σας γράφω τις εντυπώσεις μου!


Ξεκινάω με το conditioner σώματος, από την Nivea, το οποίο πήρα πρόσφατα από το Zampple (αν θέλετε να μάθετε τι είναι το Zampple, ρίξτε μια ματιά εδώ)! Εφαρμόζεται ακριβώς όπως ένα conditioner: Αφού πλυθείτε, ενώ είστε μέσα στην μπανιέρα και με βρεγμένο δέρμα, το απλώνετε κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ, το αφήνεται να δράσει μερικά δευτερόλεπτα και ξεβγάζεστε! Σκουπίζεστε και ντύνεστε κατευθείαν, χωρίς να βάλετε κάποιο body lotion, αφού αυτό έχει ενυδατώσει το δέρμα σας! Κυκλοφορεί σε δύο "εκδοχές": ένα για ξηρή επιδερμίδα και ένα για κανονική, το οποίο πήρα και εγώ...


Σαν ιδέα, περιττό να πω, ότι το βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέρον και καινοτόμο! Πάμε τώρα και στην πράξη: Κατ' αρχάς να σας πω ότι αυτό για κανονική επιδερμίδα, περιέχει θαλάσσια μεταλλικά άλατα και μυρίζει υπέροχα, ενώ το άρωμα παραμένει στην επιδερμίδα για αρκετή  ώρα, κάτι που μου άρεσε πολύ! Δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα και είναι πάρα πολύ βολικό, αν βιάζεστε, αφού δεν χρειάζεται να περιμένετε λεπτό για να ντυθείτε!

Τώρα, από άποψη ενυδάτωσης, δεν μπορώ να πω ότι το βρήκα ικανό να αντικαταστήσει μόνιμα το body lotion... Σίγουρα αφήνει μια ενυδάτωση στο δέρμα, η οποία είναι αξιοπρεπέστατη, αλλά όχι στα επίπεδα ενυδάτωσης ενός body lotion- πολύ περισσότερο ενός body milk!

Το βρίσκω πάντως ιδανικό για το καλοκαίρι με την ζέστη, που δεν αντέχουμε να φοράμε πολλές κρέμες, και για όταν βιαζόμαστε!

Κοστίζει 5 € και κάτι, αλλά αυτή την εποχή στα Hondos Center, το έχουν σε τιμή γνωριμίας 2,50 €! Θα το αγοράσω; Στα 2,50€ ναι, αλλά στην αρχική του τιμή, λίγο δύσκολα...


Και προχωράμε τώρα σε μια μάσκα για το σώμα... Ο λόγος, για την μάσκα με πράσινη άργιλο της Dalon! H συγκεκριμένη, είναι κατάλληλη τόσο για το πρόσωπο, αλλά η αγαπημένη μου χρήση της, είναι σαν μάσκα σιλουέτας!

Κατ΄ αρχάς να σας πω ότι μυρίζει ΥΠΕΡΟΧΑ! Υποστηρίζει ότι βοηθάει στην κυτταρίτιδα και την χαλάρωση του στήθους, ενώ προκαλεί συγχρόνως σύσφιξη στο δέρμα! Είναι 150 ml, ποσότητα που επιτρέπει την χρήση της στο σώμα και πραγματικά απολαμβάνω να την χρησιμοποιώ μια φορά την εβδομάδα, σαν μια έξτρα περιποίηση σπα, για το σώμα μου! Την απλώνω στις προβληματικές περιοχές, την αφήνω να στεγνώσει 15 λεπτά (κατά τη διάρκειά τους κάνω περιποίηση προσώπου και μαλλιών), και μετά πλένομαι κανονικά! Αφήνει το δέρμα πολύ απαλό και κάπως τονωμένο, σαν πιο σφιχτό!

Eσείς έχετε δοκιμάσει κάτι ανάλογο;
Πώς σας φαίνονται σαν ιδέα; Πιστεύετε ότι τα conditioner σώματος ήρθαν για να μείνουν ή θα είναι διάτοντες αστέρες;

23 σχόλια:

  1. Πηρα κι εγώ το Nivea από zammple. Δεν με ενθουσίασε η ενυδάτωση του. Πιθανόν το μπλε για ξηρές επιδερμίδες να είναι καλύτερο!
    Η μασκα ενδιαφέρουσα!

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Penny: Για κάθε μέρα το Nivea, σίγουρα δεν προσφέρει αρκετή ενυδάτωση... Αλλά μια στο τόσο, στις μεγάλες βιασύνες και ζέστες, νομίζω θα μας βολέψει! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω αγαπάω dalon αλλα δεν πήγα ακόμα zampple πρέπει να πάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @sympaki: Καλέ τι το καθυστερείς;! Σπεύσε!!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το conditioner δε μου κινεί την περιέργεια να το δοκιμάσω.. Μόνο την μάσκα θα ήθελα..
    Ωραία παρουσίαση!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Claire: Eγώ μόλις βγει κάτι καινούριο, θέλω να το δοκιμάσω οπωσδήποτε! Θα σε συμβούλευα, αν το πετύχεις με την προσφορά, να το δοκιμάσεις το conditioner! Σ΄ευχαριστώ πολύυυ! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H μάσκα σώματος ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα. Μήπως ξέρεις και πόσο κοστίζει; Πολύ ωραίο post.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θέλω να τα δοκιμάσω και τα δύο! Το conditioner έχει την κλασσική μυρωδιά της Nivea; Θα ήθελα να έχει κάτι λίγο πιο διαφορετικό:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @chicgirlonthego: Δυστυχώς δεν ξέρω καθόλου τιμή, αλλά απ' όσο γνωρίζω τα προίόντα της Dalon είναι αρκετά οικονομικά, οπότε φαντάζομαι ότι έτσι θα ναι και αυτή! Θα ερευνήσω και θα επανέλθω με την τιμή της! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @just another vintage holic: Ευτυχώς ΔΕΝ έχει την κλασσική μυρωδιά της Nivea! Mυρίζει δροσερά, πολύ πολύ ωραία! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε, όταν γράφεις πως κάτι μυρίζει υπέροχα, νιώθω την ... υποχρέωση να το δοκιμάσω!!!
    Στα υπ' όψιν η μάσκα, λοιπόν!!!
    ;-)
    Φιλάκια, Σισσάκι!!!
    Καλό μεσημέρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τέλεια γιατί κι εμένα δε μ'αρέσει τόσο, εκτός αν είναι κρέμα χεριών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @syros2js: Xαχαχαχαχα! Και εμένα από την μύτη με τραβάνεεεεεε! Φιλάκια γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το conditioner ακούγεται ενδιαφέρον,μάλλον θα προτιμήσω για ξηρές επιδερμίδες όμως-ίσως ενυδατώνει περισσότερο!Ωραία και τα 2! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το πήρα κι εγώ το conditioner σώματος αλλά δε μου ταίριαξε καθόλου. Ενώ δεν έχω ιδιαίτερα ξηρό δέρμα τη χρειάστηκα την κρέμα σώματος μετά το μπάνιο. Η μάσκα από τη άλλη πόσο τέλεια θα είναι για αυτά τα μικρά ενοχλητικά σπυράκια σε πλάτη και χέρια;; Θα τη δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. to nivea den uparxei periptwsi na to dokimasw..gt den allazw me tipota ta body butters mou!!8ewrw oti i enudatwsi tha einai ellipis..kai den vriskw ton logo uparxis tetoiou proiontos!!
    oso gia tin maska tin latreuw!!tin xrhsimopoiw pollaaaaa xronia!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @j: Το σκέφτηκα και εγώ εκ των υστέρων! Αν το δοκιμάσεις να μας πεις εντυπώσεις!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Natalie: Κρίμα για το conditioner... Για τη μάσκα, σε βρίσκω πολύ σωστή!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @beauty and the food beast: Βασικά απευθύνεται θεωρώ σε κοπέλες που δνε τους αρέσουν τόσο οι βαριές υφές καιοι πολύ λιπαρές κρέμες... Για καλοκαίρι, εγώ θα το προτιμήσω κάποιες μέρες, είναι σίγουρο! Χαίρομαι πολύ που ανακάλυψα αυτή τη μάσκα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχω και εγώ το conditioner της Nivea και είναι τέλειο!!Αφήνει την επιδερμίδα πολύ απαλή και έχει ένα υπέροχο άρωμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @beautyholics: Tο άρωμά του είναι όντως υπέροχοοοοο!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και γω το εβλεπα το nivea αλλα δεν τολμουσα να το αγορασω!Τωρα που διαβασα το post σου σιγουρα θα το σκεφτω σοβαρα αν αξιζει τα λεφτα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @alexandra: Aν το βρεις σε προσφορά, να το δοκιμάσεις! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena