Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Αγαπημένα Μαΐου- Ιουνίου!

Καλημέρα όμορφες!

Πέρασε και ο Ιούνιος και ούτε που το καταλάβαμε... Τον Μάιο, δεν είχα κάνει αντίστοιχο ποστ, οπότε σήμερα θα σας δείξω τα αγαπημένα και των δύο μηνών μαζεμένα!



Ας ξεκινήσουμε, γιατί έχω μπόλικα!

-Περιποίηση μαλλιών:

Το σαμπουάν Hair Repair της Gliss με υγρή κερατίνη, με άφησε κατευχαριστημένη: Κάνει πλούσιο αφρό, ενώ αφήνει τα μαλλιά απαλά και ενυδατωμένα.
Επίσης, λάτρεψα το Colour Protect της Kyana, από το αποίο μέσα σε 1 μήνα σχεδόν, έχω χρησιμοποιήσει ήδη το μισό! Το ψέκαζα σε υγρά μαλλιά, μετά από κάθε λούσιμο και τα μαλλιά μου ήταν σαν να τους έβαζα λαδάκι... Επίσης, θεωρώ ότι χάρη σ' αυτό έχω καταφέρει να διατηρήσω τόσον καιρό τα αποτελέσματα της μάσκας χρώματος!
Το Dry Shampoo Girz Only, με έχει σώσει, αφού κάνει τα μαλλιά μου να δείχνουν φρεσκολουσμένα και χωρίς ίχνος λίπαρότητας, ακόμα και 2 μέρες μετά το λούσιμο! Στα συν, το ότι μυρίζει υπέροχα!







-Περιποίηση προσώπου:


Για το Eyelash and Eyebrow Treatment της Foltene σας μίλησα σε προηγούμενο ποστ, και πό τις φωτογραφίες και μόνο, καταλαβαίνετε γιατί το χρησιμοποιώ ευλαβικά!
Τον Ιούνιο, άλλαξα την ενυδατική του προσώπου μου και ξεκίνησα να ζρησιμοποιώ την Effaclar Mat της La Roche Posay... Tην έχω κατευχαριστηθεί και το επόμενο ποστ, θα είναι ένα αναλυτικό review, καθώς πολλές δείξατε ενδιαφέρον για αυτήν την κρέμα!
Τέλος, από την Fresh Line, ερωτεύτηκα το Lip Therapy Milk&Chocolate, το οποίο μυρίζει ΚΟΛΑΣΜΕΝΑ! Ενυδατώνει υπέροχα, δεν το αισθάνεστε στα χείλη, ενώ το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι έρχεται σε βαζάκι και πάλι πρέπει να βάζουμε μέσα το δαχτυλάκι για να το χρησιμοποιήσουμε! Όσες δεν το έχετε μυρίσει, να το κάνετε με την  πρώτη ευκαιρία!




-Περιποίηση σώματος:





Τον τελευταίο μήνα, χρησιμοποίησα πάρα πολύ το Body Oil της Burberry Body! Έχει την μυρωδιά της αντίστοιχης κολώνιας, ενώ ενυδατώνει τέλεια το δέρμα! Το άρωμα δε, διαρκεί για ώρες!
Το Vineyard Peach Body Butter των TBS, είναι σταθερή αξία για το καλοκαίρι: μεθυστικό άρωμα φρεσκοκομμένων ροδάκινων... ΕΡΩΤΑΣ!
Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το  body lotion  σταφύλι από την Fresh Line: ΥΠΕΡΟΧΟ άρωμα, άκρως καλοκαιρινό, που διαρκεί και κάνει τους γύρω σας, να αναρωτιούνται τι μυρίζει τόσο τέλεια!










-Περιποίηση νυχιών:

Πρέπει να μαι η τελευταία blogger που επιτέλους χρησιμοποίησε και λάτρεψε τις γυάλινες λίμες! Η συγκεκριμένη από την εταιρία Mont Bleu, πέραν του ότι είναι πανέμορφη και απίστευτα σικ, διακοσμημένη με Swarowski, είναι απίστευτα αποτελεσματική, ενώ πλέον παρατηρώ ότι τα νύχια μου ξεφλουδίζουν πολύ λιγότερο!
Ένα λαμπερό φούξια (Μaybelline ColorShow 83 Pink Bikini), ένα κοραλλί (Μaybelline Mini Colorama 110 Urban Coral) και ένα παστέλ mint green (L' Oreal Color Riche 602) ήταν τα βερνίκια που χρησιμοποίησα περισσότερο...
Τέλος, η αφαίρεση του μανό, είναι πλέον παιχνιδάκι με το Express Remover της Maybelline!

-Mακιγιάζ:

Γενικά, το καλοκαίρι προτιμώ πιο ανάλαφρο μακιγιάζ με πολύ χρώμα... Για βάση χρησιμοποιώ την L' Oreal Nude Magique CC cream στην μωβ απόχρωση (δίνει μια υπέροχη ομοιομορφία και είναι πολύ πιο ανοιχτή από την πράσινη) σε συνδυασμό με την bb cream της Garnier, για έξτρα κάλυψη και ματ αποτέλεσμα! Η bb cream για τα μάτια, έχει αντικαταστήσει πλέον το concealer μου, και  μου προσφέρει μέτρια κάλυψη και πολύ φυσικό αποτέλεσμα!
Για ρουζ, χρησιμοποίησα πολύ, το Erre Due Cheek2Cheek 02, ένα πολύ γλυκό απαλό ροζ-ροδακινί!
Στα μάτια, το Liquid Eyeliner των H&M με έβγαλε ασπροπρόσωπη, ενώ η μάσκαρα They're Real της Benefit, έκανε τις βλεφαρίδες μου να μοιάζουν σαν ψεύτικες! Για έξτρα χρώμα, χρησιμοποίησα την παλέτα Poptastic της MUA!
Τέλος, στα χείλη, δεν μπορώ να σταματήσω να φοράω το Shocking Coral 910 από τα Color Sensational της Maybelline, που παρά την ονομασία του είναι ένα απίστευτα φωτεινό φούξια! Για κάτι πιο καθημερινό, χρησιμοποίησα το Μatte Lipstick Νο 16 από την Seventeen!

Aυτά τα (όχι και τόσο) ολίγα όμορφες! Ελπίζω να μην σας κούρασα με το τεράστιο ποστ!

Θα χαρώ πολύ να μου πείτε αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά, αλλά και τα δικά σας αγαπημένα του προηγούμενου μήνα!

10 σχόλια:

  1. ayto tis kyana gia ta mallia, to exo k egw apo to cherrybox k einai fantastiko!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Coco Rossie: ;Oντως απίστευτο προϊόν!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ, ναι! Το ροδακινένιο body butter έχει απίθανο άρωμα!!!
    Τις γυάλινες λίμες... τις έχω βάλει στο μάτι!!!
    ;-)
    Φιλάκια, Σισσάκι μου!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Syros2js: Tις γυάλινες λίμες να τις δοκιμάσεις οπωσδήποτε! Είναι καταπληκτικές! Φιλάκια όμορφηηη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλεια όλα! Το lip balm από Fresh Line το θέλω οπωσδήποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Marianna: Mυρίζει ΚΟΛΑΣΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Dry Shampoo Girz Only που μπορούμε να το βρούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena