Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Face Mask Freak #2: Talika, Apivita, Avene

Ακόμα ένα ποστ της σειράς Face Mask Freak προσγειώνεται σήμερα στο blog, για όλες εμάς που αγαπάμε τις μάσκες προσώπου! (Μην ξεχάσετε να δείτε το πρώτο μέρος της σειράς εδώ!)


Ξεκινάω με μια πολύ ιδιαίτερη μάσκα προσώπου από την εταιρία Talika, της οποίας πρώτη φορά δοκιμάζω κάποιο προϊόν. Ο λόγος για την Bio-Enzymes Mask, μια καθαριστική μάσκα σε μορφή... μάσκας, ιδανική για λιπαρά- προβληματικά δέρματα! Την πήρα από το Pharmacy Secrets (περισσότερα γι'αυτό μπορείτε να διαβάσετε εδώ) και η τιμή της είναι  στα 8 €... Είναι μια πιο ακριβή μάσκα από αυτές που επιλέγω συνήθως, αλλά ήθελα πολύ να δοκιμάσω και κάτι πιο ακριβό σε επίπεδο skincare και να δω αν αξίζει τα λεφτά της...


Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία (η οποία ομολογουμένως είναι λίγο τρομακτική), είναι μια sheet mask από ένα κάπως σιλικονούχο υλικό εμποτισμένο με ένα gel που περιέχει τα δραστικά συστατικά της. Την αφαιρείτε από την συσκευασία της και από τα προστατευτικά που περιέχει, και την εφαρμόζετε πάνω στο προσωπό σας. Έχει εγκοπές για τα μάτια, την μύτη και τα χείλη σας και την αφήνετε από 15 έως 30 λεπτά... Ειλικρινά, θα ήθελα πάρα πολύ να μην έχει δουλέψει, για να μην μπω στον πειρασμό να την ξαναπάρω, αλλά το αποτέλεσμά της ήταν πέρα από κάθε προσδοκία! Μόλις την αφαίρεσα, το δέρμα μου ήταν εξαιρετικά λείο και απαλό, οι πόροι είχαν μικρύνει και τα μαύρα στίγματα είχαν μειωθεί σαν να είχα κάνει ένα πολύ αποτελεσματικό scrub και μετά μια πολύ αποτελεσματική καθαριστική μάσκα με άργιλο! Και όλα αυτά, χωρίς να ερεθίσω καθόλου το ευαίσθητο δέρμα μου, που κοκκινίζει με την παραμικρή τριβή! Είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες μάσκες που έχω δοκιμάσει ποτέ και αν την βρω κάποια στιγμή σε προσφορά είναι σίγουρο ότι θα στοκάρω... Απλά υπέροχη!


Συνεχίζω με μια πιο οικονομική μάσκα την οποία χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και δεν με απογοητεύει ποτέ! Ο λόγος για την μάσκα Express Beauty with Propolis από την Απιβίτα. Είναι μια μάσκα ιδανική για λιπαρά δέρματα με σπυράκια, αφού χάρη στις αντιβακτηριδιακές ιδιότητες της πρόπολης, βοηθάει την επιδερμίδα να καθαρίσει και να παραμείνει χωρίς ατέλειες! Αφήνει το δέρμα πεντακάθαρο και πραγματικά αξίζει να την δοκιμάσετε!



Τέλος, ακόμα μια από τις αγαπημένες μου μάσκες καθαρισμού είναι η Cleanance της Avene, για την οποία σας έχω ξαναμιλήσει εδώ... Το ιδιαίτερο μ' αυτή την μάσκα είναι ότι όχι μόνο λειτουργεί σαν καθαριστική μάσκα, αλλά περιέχει και κόκκους οι οποίοι δρουν απολεπιστικά! Έτσι έχετε και scrub και μάσκα, με ένα μόνο προϊόν, γλιτώνοντας χρόνο και χρήμα! Πολύ οικονομική (σε ηλεκτρονικά φαρμακεία θα την βρείτε κάτω από 10 €), πολύ αποτελεσματική και με την γνωστή ποιότητα της Avene!

Stay tuned for Part 3 girls!

10 σχόλια:

  1. Ειναι καταπληκτικες της apivita και avene,εχουν εκπληκτικα αποτελεσματα,δεν τις αλλαζω!!!!φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @vasw: Είναι πραγματικά τέλειες και δνε λείπουν ποτέ από την συλλογή μου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την μάσκα της avene την έχω και εγώ, έχει γίνει από τις αγαπημένες μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. την Bio-Enzymes θα τη δοκίμαζα ευχαριστως! Έχει και το φαν κομμάτι της! χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @T the Beauty Queen: Έχει, έχει! Λίγο πιο οικονομική να ήταν, και θα αποτελούσε μόνιμο κομμάτι στην συλλογή μου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόσο καλή η μάσκα ε??? Χμμμ , πρέπει να την δοκιμάσω οπωσδήποτε !!
    φιλιά πολλά
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Mary: Δεν θέλω να βάζω φυτιλιές, αλλά είναι τέλειαα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena