Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Secret Sharing Sunday!

Στο σημερινό ποστ μοιραζόμαστε ένα μυστικό που θα αποτρέψει τις κρεμώδεις σκιές ή αυτές σε μορφή στικ από το να μαζεύουν στα βλέφαρά μας!

Σε όλες μας έχει συμβεί... Απλώνουμε την κρεμώδη σκιά ή μια σκιά σε μορφή στυλό  και μετά από λίγο παρατηρούμε ότι έχει μαζέψει στις πτυχές των βλεφάρων, δίνοντας ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι φταίει... Το πρόβλημα επιδεινώνεται σε αυτές που έχουν πολύ λιπαρά βλέφαρα, όπου η σκιά "γλιστράει" και μαζεύει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Μου έχει τύχει να βαφτώ, και μέχρι να φτάσω στο γραφείο να παρατηρήσω ότι η σκιά έχει μαζευτεί στις πτυχώσεις!



Πριν καταφύγετε στην λύση της καθημερινής χρήσης ενός ακριβού primer, δοκιμάστε το παρακάτω τρικ το οποίο σκέφτηκα και σε εμένα προσωπικά έχει δουλέψει πολύ καλά! Όταν απλώνουμε την κρεμώδη σκιά, ανοίγουμε τα μάτια μας αμέσως, με αποτέλεσμα να μην έχει προλάβει να στεγνώσει και να σταθεροποιηθεί... Ακόμα και στο χέρι σας αν κάνετε swatch και αμέσως μετά την τρίψετε, θα μετακινηθεί αφού για να σταθεροποιηθεί χρειάζεται να σταθεί μερικά δευτερόλεπτα. Δοκιμάστε λοιπόν, την επόμενη φορά, αφού την απλώσετε, να κρατήσετε για περίπου ένα  λεπτό τα μάτια σας κλειστά, ώστε να στεγνώσει καλά πριν δημιουργηθεί η φυσική πτύχωση των βλεφάρων και μαζευτεί σε αυτό το σημείο όσο είναι ακόμα υγρή!

Επίσης, βοηθάει πολύ το να την σετάρετε με μια σκιά σε μορφή σκόνης, που θα παρατείνει την σταθερότητά της!

Φυσικά, αυτό δεν αποτρέπει το να μαζευτεί η σκιά κατά την διάρκεια της μέρας, όσο τα βλέφαρα γίνονται πιο λιπαρά με το πέρασμα της ώρας, αλλά τουλάχιστον δεν θα συμβεί αυτό άμεσα!

Ελπίζω να βρήκατε αυτό το μυστικό χρήσιμο, και να έχετε μια υπέροχη Κυριακή!

7 σχόλια:

  1. Θα το δοκιμασω και θα σου πω εντυπωσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @vaso: Θα χαρώ πολύ να μάθω αν σε βόλεψε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πωπω δεν τις μπορώ καθόλου τις κρεμώδεις σκιές! Γίνονται συνήθως λάσπη! :/ Θα δοκιμάσω το tip σου και ελπίζω να πιάσει! :) Ευχαριστούμε πολύ! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω κι εγώ λιπαρά βλέφαρα και μετά την πρώτη πανωλεθρία σταμάτησα να χρησιμοποιώ κρεμώδεις σκιές. Να φανταστείς ότι μερικές φορές αυτό το παθαίνω και με τις πουδρέ σκιές... τόσο χάλια! Όταν δεν βάζω σταθεροποιητικό primer, περνάω απλά λίγο το βουρτσάκι με το foundation κι έτσι η σκιά σε σκόνη σταθεροποιείται πιο εύκολα. Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα, πάντως με έχει βολέψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Δέσποινα: Αχ, μάλλον έχεις πολύ λιπαρά βλέφαρα... Δυστυχώς δνε νομίζω να σε πολυβολέψει το συγκεκριμένο τρικ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Barefoot Duchess: Τέλεια ιδέα! Thanks for sharing! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena