Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Face Mask Freak #5 (Caudalie, Juliette Armand, Beauty Formulas)

Στο σημερινό Face Mask Freak, μιλάμε για τρεις εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους μάσκες: μια απολεπιστική, μια κατά της λιπαρότητας και μια για τα σπυράκια!


Η Caudalie Vinoperfect Enzymatic Peel Mask είναι μια μάσκα που ήθελα να δοκιμάσω εδώ και πολύ καιρό, μιας και είναι μια μάσκα που ήμουν σίγουρη ότι θα μου ταιριάξει απόλυτα! Η επιδερμίδα μου είναι πολύ ευαίσθητη και ειδικά τον χειμώνα υποφέρει. Έτσι το scrub, αν και ευεργετικό λόγω της αφαίρεσης των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα, δεν  θέλω να το χρησιμοποιώ καθόλου, για να μην την ερεθίσω παραπάνω. Και κάπου εδώ, μπαίνει στο παιχνίδι  το ενζυμικό peeling. Χρησιμοποιώντας ένζυμα και καθόλου κόκκους ( aka μηχανική απολέπιση) πετυχαίνει την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και την ανανέωση της επιδερμίδας, χωρίς τον ερεθισμό και την  "κακοποίηση" του δέρματος από την τριβή!


 Η Caudalie Vinoperfect Enzymatic Peel Mask ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου... Είχα ξαναχρησιμοποιήσει ενζυμικό peeling από κάποια άλλη εταιρία και το αποτέλεσμα δεν με είχε εντυπωσιάσει, αλλά γνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Caudalie, είπα να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία πριν ξαναγυρίσω στο scrub. Και δικαιώθηκα πλήρως! Την απλώνω σε καθαρό δέρμα, την αφήνω να δράσει 10 λεπτά και ξεπλένω. Το δέρμα μου γίνεται απίστευτα λείο, απαλό και λαμπερό, χωρίς να ερεθίζεται καθόλου! Δηλώνω εθισμένη! Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharmellon θα την βρείτε λιγότερο από 17 €.  Αυτό που εκτιμώ ιδιαίτερα στο Pharmellon  είναι ότι εκτός από εξαιρετικές τιμές και προσφορές- πάντα το βρίσκω στις πρώτες θέσεις του skroutz.gr, έχει και μόλις 1 € μεταφορικά, οπότε είναι από τα πιο συμφέροντα ηλεκτρονικά φαρμακεία για να κάνει κανείς αγορές!


Μια καθαριστική μάσκα που αγόρασα από την τελευταία έκθεση ομορφιάς, είναι η Chlorophyll Mask της Juliette Armand. Περιέχει χλωροφύλλη, είναι ιδανική για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες, ενώ υπόσχεται βαθύ καθαρισμό και σύσφιξη. Είναι μια πολύ ωραία μάσκα, και σίγουρα δεν έχω μετανοιώσει την αγορά της, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε... Δεν είδα κάποιο θεαματικό αποτέλεσμα και ευτυχώς που την αγόρασα από την έκθεση με έκπτωση, αλλιώς  πιστεύω ότι με αυτά τα λεφτά, βρίσκουμε πολύ πιο αξιόλογες μάσκες...


Τέλος, μια πολύ οικονομική, αλλά αποτελεσματική μάσκα είναι η Tea Tree Peeling Mask της Beauty Formulas. Κοστίζει λιγότερο από 4-5 € και περιέχει 50 ml. Πέραν του ότι  βρίσκω πολύ χαριτωμένη και βολική την συσκευασία της,  η σχέση ποιότητας, ποσότητας και τιμής είναι απλά εξαιρετική. Πρόκειται για μια peel-off μάσκα η οποία χάρη στο tea tree που περιέχει, είναι ιδανική για ακνεϊκά δέρματα. Είναι ένα διάφανο gel, το οποίο απλώνετε σε ένα ομοιόμορφο στρώμα στο πρόσωπό σας και όταν στεγνώσει το ξεφλουδίζετε. Το κακό είναι ότι το τράβηγμα αυτό, δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την ευαίσθητη επιδερμίδα μου, η οποία μετά κοκκινίζει, αλλά βρήκα τον τέλειο τρόπο να την χρησιμοποιώ. Την χρησιμοποιώ τοπικά στα 2-3 σπυράκια που βγάζω και ειδικά στα εσωτερικά σπυράκια κάνει θαύματα! Τα ξεφουσκώνει, ανακουφίζει από τον πόνο και τα κάνει να εξαφανίζονται πολύ πιο γρήγορα! Δεν περίμενα τόσο καλά αποτελέσματα από ένα τόσο οικονομικό skincare προϊόν! Αφήστε που με τον τρόπο που την χρησιμοποιώ, δεν θα μου τελειώσει ποτέ!

Εσείς, έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτές;

4 σχόλια:

  1. Η τρίτη μάσκα φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα, που μπορούμε να την βρούμε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Claire: Προσωπικά την είχα απάρει από την έκθεση ομορφιάς! Ξέρω όμως ότι μπορείς να βρεις τα beauty formulas όπως και τα donna valente σε κάποια hondos center και σε άλλα παρόμοια καταστήματα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως η τρίτη μάσκα μου κίνησε και εμένα την περιέργεια αλλά με ανησύχησες με το τράβηγμα και το κοσκίνισμα μετά!! Θα το ψάξω!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Μαρια: Το κοκκίνισμα είανι παροδικό, από το τράβηγμα... Αν δεν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα δεν νομίζω να κοκκινίσεις καν... Αλλιώς μπορείς να την χρησιμοποιείς όπως εγώ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena