Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Greek Beauty Brands #1: Messinian Spa!

Αγαπώ τα φυσικά προϊόντα και προσπαθώ να στηρίζω όσο το δυνατόν περισσότερο τις ελληνικές εταιρίες που αξίζουν... Από σήμερα λοιπόν, ξεκινάει μια νέα σειρά ποστς, όπου θα κάνουμε focus στις ελληνικές εταιρίες που ασχολούνται με την ομορφιά και θα βλέπουμε μαζί τι αξίζει να αγοράσουμε από αυτές, και τι να αφήσουμε στην άκρη!

Αυτή η σειρά δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει με την πιο πρόσφατη ανακάλυψή μου, που πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει για περισσότερους από έναν λόγους και είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει και εσάς με την πρώτη δοκιμή, την σειρά Messinian Spa!


Η Messinian Spa είναι μια σειρά προϊόντων που παράγονται από την ελληνική εταιρία Open Cosmetics και έχει ως βασικό συστατικό της, το ΠΟΠ εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας. Το πρώτο στοιχείο που με εντυπωσίασε είναι η πολύ μεγάλη γκάμα των προϊόντων της, καθώς θα βρείτε προϊόντα για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες.

Το δεύτερο στοιχείο που με εξέπληξε ευχάριστα, ήταν οι πάρα πολύ προσεγμένες συσκευασίες της, που συναγωνίζονται επάξια προϊόντα high-end εταιριών, σε επίπεδο αισθητικής... Τρίτο και καλύτερο, η ποιότητα των προϊόντων της, για την οποία θα σας μιλήσω αναλυτικά παρακάτω. Τέλος, η τιμή όλων των προϊόντων είναι πραγματικά ανταγωνιστική και πολύ προσιτή!



Για το Body Butter Pomegranate & Honey σας έχω μιλήσει ξανά εδώ, και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και την πρώτη μυρωδιά... Έρχεται σε μια πολύ όμορφη και σικ συσκευασία και έχει ένα από τα πιο ωραία αρώματα που έχω συναντήσει σε body butter- μου θυμίζει ακριβό άρωμα! Πολύ παχύρρευστο και ενυδατικό, η επιδερμίδα μου το έχει αγαπήσει. Με τιμή άκρως δελεαστική (μόλις 7 € τα 250 ml), χωρίς βλαβερά συστατικά, αλλά εμπλουτισμένο με οργανικό ελαιόλαδο, δεν υπάρχει λόγος να ξαναπάρω κάποιο body butter από τα The Body Shop.


Ακόμα ένα προϊόν που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε είναι το Messinian Spa Beauty Oil 3 in 1, με 99% φυσικά συστατικά. Υποστηρίζει ότι είναι κατάλληλο για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, αλλά προσωπικά το έχω δοκιμάσει μόνο σε σώμα και μαλλιά. Δηλώνω εντυπωσιασμένη από τα αποτελέσματά του, είδικά στο σώμα, καθώς αφήνει το δέρμα μου εξαιρετικά ενυδατωμένο, απαλό, ελαστικό και διακριτικά, υπέροχα αρωματισμένο! Στα μαλλιά το χρησιμοποιώ για να τα... αρωματίσω- μιας και το άρωμά του μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά και να τα ενυδατώσω όταν είναι ακόμα βρεγμένα. To μόνο παράπονο που έχω, είναι ότι θα ήθελα το spray του να είναι πιο ανάλαφρο και να διαχέει καλύτερα το προϊόν... Κοστίζει γύρω στα 9 € τα 170 ml, τιμή που βρίσκω εξαιρετική!


Συνεχίζω με την μεγαλύτερη κρέμα ματιών που έχω δει ποτέ, μιας και η συσκευασία της είναι επαγγελματικού μεγέθους, την Messinian Spa Anti-aging Protective Eye Cream! Περιέχει 50 ml, ενώ οι κρέμες ματιών περιέχουν συνήθως μόλις 15 ml (δεδομένου ότι χρειαζόμαστε μικρότερη ποσότητα απ' ό,τι στο πρόσωπο) και πιστέψτε με, αν δεν την μοιράζεστε με κάποιον άλλο, δεν θα τελειώσει ποτέ! Υπόσχεται μείωση των μάυρων κύκλων και ενυδάτωση της περιοχής, οπότε αν ψάχνετε μια απλή και πολύ οικονομική κρέμα ματιών, μόλις την βρήκατε!


Η Messinian Spa Hand Cream, υπόσχεται ενυδάτωση, αντιγήρανση και μείωση των κηλίδων στα χέρια... Για τα δύο τελευταία δεν μπορώ να αποφανθώ, αλλά δηλώνω εντυπωσιασμένη  από το άρωμά της, που μου θυμίζει ακριβό spa, αλλά και από την ενυδάτωσή της! Η δε Messinian Spa Foot Cream, ενυδατώνει πολύ ωραία την επιδερμίδα των ποδιών, χωρίς όμως να είναι ιδιαιτέρως λιπαρή... Κοστίζουν γύρω στα 6 € και περιέχουν 100 ml.


Συνολικά, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ το πόσο καλή και ξεχωριστή δουλειά έχουν κάνει οι άνθρωποι πίσω από την Messinian Spa... Από τις καλαίσθητες συσκευασίες, μέχρι τα συγκλονιστικά αρώματα και από τις πολύ προσεγμένες φόρμουλες μέχρι τις άκρως προσιτές τιμές, πιστεύω ότι η Messinian Spa είναι μια σιερά προϊόντων που αξίζει να γνωρίσουμε και να στηρίξουμε, τόσο εμείς οι ίδιες μέσα στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό...

Τα καταστήματα όπου μπορείτε να βρείτε τα προϊοντα Messinian Spa μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Μόλις τα μυρίσετε θα καταλάβετε τον ενθουσιασμό μου... Μόλις τα δοκιμάσετε, θα καταλάβετε και την αγάπη μου...

Ελληνικά προϊόντα που αξιοποιούν τον πλούτο της ελληνικής γης και ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προσδοκίες μας. Well done Messinian Spa!

11 σχόλια:

  1. φαινονται υπέροχα..από την αρχή μου κέντρισαν το ενδιαφέρον απο τις πολυχρωμες συσκευασίες τους..Πολύ όμορφη η παρουσιαση σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί ωραία! Δεν γνώριζα την εταιρία αλλά αξίζει τον κόπο να στηρίξουμε μια ελληνική προσπάθεια!
    ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @vasiliki: Σ΄ ευχαριστώ πάρα πολύ! Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @syros2js: Έτσι ακριβώς! Γιατί να μην στηρίζουμε ελληνικές εταιρίες όταν κάνουν πολύ καλή δουλειά! Ελπίζω να γνωρίσεις πολλές ακόμα αξιόλογες ελληνικές εταιρίες μέσα από αυτή τη σειρά ποστς! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ομορφη ανάρτηση , φιλακια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Nazh: Σ' ευχαριστώ πάρα πολύυυυ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολυ ωραια φαινονται και οι συσκευασιες πανεμορφες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Kate: Είναι πάρα πολύ προσεγμένα, από τις συσκευασίες μέχρι τις συνθέσεις! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aχχχ τι ωραίαααααα!!!!!!!!!!!Εγώ δοκίμασα προς το παρόν την κρέμα χεριών,η οποία είναι εκπληκτική!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena