Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Mother & Daugther Cinderella Manicure!

"Μητέρες και κόρες, το ΝΥΧΙ - ΝΥΧΙ σας φέρνει κοντά. 

Από την 1η Μαρτίου και για έναν μήνα, τα καταστήματα ΝΥΧΙ - ΝΥΧI ανά την Ελλάδα, εγκαινιάζουν μια νέα υπηρεσία: το Mother & Daughter Manicure.

Επισκεφθείτε με την κόρη σας ένα οποιοδήποτε κατάστημα ΝΥΧΙ - ΝΥΧΙ και απολαύστε μαζί μία από τις ωραιότερες
beaute δραστηριότητες. Εμείς παρέχουμε ένα τέλειο μανικιούρ για την μητέρα και ένα υπέροχο *princess* βάψιμο για την κόρη, με τα επίσημα βερνίκια της νέας ταινίας της Disney, ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ” που κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 ΜΑΡΤΙΟΥ, από τη MorganTaylor.
 
Επιλέξετε ανάμεσα σε 6 παραμυθένιες αποχρώσεις της συλλογής Cinderella και εμείς θα αναδείξουμε τη σύγχρονη πριγκίπισσα που κρύβεται μέσα σας.

Σας έχουμε και εκπλήξεις όμως.

Οι 20 πρώτοι που θα απολαύσουν τo Mother & Daughter Manicure θα κερδίσουν υπέροχα δώρα από την ταινία και διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας!

Το πιο σημαντικό βέβαια, το αφήσαμε για το τέλος.

Εκτός από μια καταπληκτική ευκαιρία για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την κόρη σας, η εν λόγω υπηρεσία είναι για καλό σκοπό: Τα κόστος από την υπηρεσία του
Cinderella Manicure στην κόρη είναι συμβολικό (6.00€), και θα διατεθεί αποκλειστικά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας."

Δεν δημοσιεύω ποτέ Δελτία Τύπου, γιατί θεωρώ ότι ο ρόλος των blogs δεν είναι αυτός- αυτή είναι δουλειά των περιοδικών. Μερικές φορές όμως, κάποιες ενέργειες αξίζει να τις διαδίδουμε! Πάρτε λοιπόν τις κόρες σας και απολαύστε μαζί ένα μανικιούρ, που όμως θα βοηθήσει και ένα ιδιαίτερα αξιόλογο ίδρυμα με σημαντικό έργο, το οποίο αξίζει όλοι να στηρίξουμε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena