Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

5 Summer Finds for All Year Round!

 Το Καλοκαίρι έφτασε δυστυχώς στο τέλος του! Μια ανάσα πριν ξεκινήσει και επίσημα ο Σεπτέμβρης και το Φθινόπωρο μοιράζομαι μαζί σας πέντε ανακαλύψεις του καλοκαιριού που θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ και να απολαμβάνω και τοβν υπόλοιπο καιρό!


Αν θέλετε να δείτε ποια προϊόντα δοκίμασα, αγάπησα ενόψει καλοκαιριού και θα συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ και κατά την διάρκεια του υπόλοιπου χρόνου, keep reading!


Με το αντιηλιακό της Frezyderm Sun Screen Color Velvet Face Cream SPF 50 έχει γίνει χαμός, και όχι άδικα! Πρόκειται για ένα αντιηλιακό με χρώμα και δείκτη προστασίας 50. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η μοναδική βελούδινη υφή gel που έχει και μου θυμίζει το Porefessional της Benefit. Όπως καταλαβαίνετε,  τα πλεονεκτήματα είναι πολλά: Απόλυτη προστασία από τον ήλιο και τη φωτογήρανση, αόρατη εφαρμογή- χάρη στην τεχνολογία Second Skin που το κάνει να μοιάζει με "δεύτερο δέρμα"- βελτίωση της όψης της επιδερμίδας (καθώς χαρίζει υπέροχη ομοιομορφία) και πολύ καλή κάλυψη. Η κάλυψη που προσφέρει είναι ισάξια με ένα foundation ελαφριάς- μέτριας κάλυψης, αλλά με το πλεονέκτημα ότι φαίνεται σαν να μην φοράτε απολύτως τίποτα! Προσωπικά, την προτιμώ από πολλά foundations, bb creams και cc creams που πρσφέρουν τα ίδια ακριβώς πλεονεκτήματα (προστασία από τον ήλιο και κάλυψη), χωρίς όμως την αόρατη βελτίωση της επιδερμίδας που προσφέρει η συγκεκριμένη αντιηλιακή, και θα συνεχίσω να την χρησιμοποιώ και τον υπόλοιπο χρόνο.
.

 To Garnier Ambre Solaire After Sun Oil είναι ένα καταπληκτικό λάδι σώματος που περιέχει έλαιο monoi, έλαιο βαμβακιού και λινέλαιο. Το μοναδικό με αυτό το λάδι σώματος, είναι ότι όχι μόνο ενυδατώνει υπέροχα την επιδερμίδα και την αφήνει διακριτικά αρωματισμένη, αλλά φωτίζει το μαύρισμα, παρατείνει την διάρκειά του και δείχνει την μαυρισμένη επιδερμίδα πιο λαμπερή, χωρίς βέβαια να περιέχει shimmer! Το έχω αγαπήσει και θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ γαι να διατηρήσω το μαύρισμά μου, και να χαρίζω υπέροχη λάμψη στην επιδερμίδα μου!


Ο ορός της Darphin Hydraskin είναι ένα από τα αγαπημένα προϊόντα που δοκίμασα φέτος το καλοκαίρι και απόδειξη του πόσο τον έχω λατρέψει είναι ότι τον έχω σχεδόν τελειώσει! Προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση με μια υφή που είναι κυριολεκτικά σαν νερό... Όπως αντιλαμβάνεστε απορροφάται άμεσα, δεν βαραίνει καθόλου την επιδερμίδα, δεν βγάζει έξτρα λιπαρότητα και είναι ο ιδανικός ορός ενυδάτωσης κατά την άποψή μου! Must try!


To Beauty Formulas Instant Cooling Mist είναι ένα προϊόν που με έσωσε φέτος... Ιδανικό για πρόσωπο και σώμα, δροσίζει άμεσα και δημιουργεί ένα εφέ "παγώματος" που ήταν η απόλυτη σωτηρία για το καλοκαίρι. Μια ακόμη χρήση του που με έχει σώσει είναι για όταν καίγομαι- είτε από εργαλεία styling, είτε από την κουζίνα. Μερικά ψεκάσματα με αυτό, ρίχνουν την θερμοκρασία και ανακουφίζουν το δέρμα. Είναι must-have για την τσάντα μου όταν θα τρέχω μέσα στην ζέστη (έρχεται καύσωνας από αύριο), αλλά και για το σπίτι για μια ανάσα ανανέωσης. Στα συν, το ότι είναι πολύ πιο οικονομικό από τα αντίστοιχα  προϊόντα, οπότε αναζητήστε το σίγουρα!


Τέλος, μια ακόμη ανακάλυψη του καλοκαιριού είναι το Mastiha Mouthwash. Πρόκειται για ένα στοματικό διάλυμα με γεύση μαστίχας που ανακάλυψα σε μια μικρή απόδραση στην Χίο... Στο Mastiha Shop (που έχει υποκατάστημα και στην Αθήνα, αλλά και ηλεκτρονικό κατάστημα) βρήκα αυτό το στοματικό διάλυμα που πραγματικά έχω λατρέψει! Έχει απίστευτο άρωμα και γεύση μαστίχας, δεν καίει καθόλου και θα μοσχομυρίζετε μαστίχα για αρκετή ώρα... Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι είναι κάπως ακριβό για στοματικό διάλυμα, αλλιώς θα το αγόραζα με τις κούτες! Σίγουρα θα το ξαναπάρω σαν ένα δώρο στον εαυτό μου, γιατί λατρέυω το άρωμα μαστίχας που έχει!

Μπορεί το καλοκαίρι να έφτασε στο τέλος του, αλλά με αυτά τα προϊόντα θα παρατείνω για λίιγο ακόμη την αίσθηση του Καλοκαιριού! Δοκιμάστε τα και κρατήστε και εσείς λίγο ακόμη το Καλοκαίρι στην ζωή σας!

4 σχόλια:

  1. Πολύ έξυπνο και χρήσιμο post! Το αντηλιακό της Frezyderm είναι holly grail όλο το χρόνο! Ο ορός και το στοματικό διάλυμα μπήκαν αυτόματα στη wish list! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Gogo-Jenny: Σ΄ ευχαριστώ πολύυυυ! Το στοματικό διάλυμα, αν δεν ήταν τόσο ακριβό, θα ήταν μόνιμα στο μπάνιο μου! Ελπίζω κάποια στιγμή να το πετύχω σε προσφορά και να στοκάρω! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, τί όμορφη σκέψη: Στοματικό διάλυμα με μαστίχα???!!!
    Με κόλλησες τώρα!!!
    Φιλί γλυκό, κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena