Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Beauty & Euphoria Pack by We love Pharmacies!

Τα συνδρομητικά κουτάκια, μετά το εξωτερικό, έκαναν δυναμική εμφάνιση και στην ελληνική αγορά, και πραγματικά, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη, μιας και είναι μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε νέα προϊόντα...  Οι επιλογές πολλές, και πρόσφατα προστέθηκε ακόμα μία, το Beauty & Euphoria Pack!




Αυτό που το κάνει μοναδικό, είναι το ότι περιέχει αποκλειστικά και μόνο προϊόντα από το φαρμακείο, μιας και δημιουργήθηκε από το We love Pharmacies,  ένα site αφιερωμένο στα ηλεκτρονικά φαρμακεία, όπου κανείς μπορεί να δει προσφορές και διάφορα events φαρμακείων, να συγκρίνει έξοδα αποστολής και αντικαταβολής ηλεκτρονικών φαρμακείων και τώρα πια, να αγοράσει και το Beauty & Euphoria Pack!

Το συγκεκριμένο κουτάκι είναι το πρώτο που κυκλοφορεί, και πραγματικά ήθελα πολύ να το δοκιμάσω, μιας και γνωρίζετε ότι το φαρμακείο -ηλεκτρονικό και φυσικό- είναι από τα αγαπημένα μου μέρη για ψώνια!



Η τιμή του είναι στα 15 € και πάμε να δούμε τι περιέχει:

1. Ένα βραχιόλι με ημιπολύτιμους λίθους και  επιχρυσωμένο ασήμι 925, βασισμένο στις αρχές της κρυσταλλοθεραπείας πολύ διακριτικό, όμορφο και ευκολοφόρετο. Κάθε ένα έχει διαφορετικές ιδιότητες, τις οποίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

2.  Ένα full size αφρόλουτρο της ίδια της εταιρίας We Love Pharmacies που μυρίζει βανίλια, σε μια πολύ ζεστή εκδοχή, σχεδόν σαν να περιέχει κα κάποια μπαχαρικά... Προσωπικά το αγάπησα, μιας και η σκέτη βανίλια δεν είναι μεγάλη μου αδυναμία, αλλά αυτό είνaι απλά τέλειο, ειδικά για τον Χειμώνα, που αναζητάμε πιο "ζεστές" και χουχουλιάρικες μυρωδιές

3. Ένα σφουγγαράκι λούφα, ιδανικό για ήπια απολέπιση.

4. Ένα full size γαλάκτωμα σώματος Gaia Cosmetics, τα οποία όπως σας έχω πει και σε προηγούμενο ποστ, τα  βρίσκω εξαιρετικά! Έρχεται στην εκδοχή με το ουδέτερο άρωμα για να ταιριάζει τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες.

5. Τρεις μονοδόσεις Life Drink της εταιρίας Terra Nova. Πρόκειται για ένα μείγμα υπερτροφών 100% φυσικής προέλευσης, χωρίς χημικά και συντηρητικά, το οποίο όπως λέει η εταιρία, είναι κατάλληλο για τόνωση και ενέργεια, ενίσχυση της άμυνας και της εύρυθμης λειτουργίας του οργανισμού, ενίσχυση της αντιοξειδωτικής προστασίας, βελτίωση της λειτουργίας του εντέρου, για άτομα σε δίαιτα, που γυμνάζονται συστηματικά, εργάζονται πολλές ώρες και δεν τρέφονται ισορροπημένα. Είναι ιδανικό και για vegetarian και vegan.

6. Ένα φυλλάδιο με εκπτωτικούς κωδικούς για την αγορά των προϊόντων που βρίσκονται μέσα στο Beauty & Euphoria Pack!

 

Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα σ' αυτό το κουτάκι είναι η προσθήκη του συμπληρώματος διατροφής Life Drink... Αυτού του είδους τα προϊόντα είναι συχνά αρκετά ακριβά, και δεν έχουμε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε πριν τα αγοράσουμε. Προσωπικά, μου έχει συμβεί να αγοράσω κάποια πολυβιταμίνη, και η γεύση της να μου είναι τόσο απωθητική, που δεν κατάφερα να τελειώσω ολόκληρη την συκευασία... Βρίσκω, λοιπόν, πολύ θετικό το γεγονός, ότι έχω την ευκαιρία, όχι μόνο να δοκιμάσω ένα συμπλήρωμα διατροφής ιδανικό γι΄ αυτή την περίοδο, αλλά και να το αποκτήσω με έκπτωση αν μου αρέσει...

Επίσης, βρήκα την επιλογή των προϊόντων ισορροπημένη και κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, τα γούστα και τις ιδιαιτερότητες του καθενός, καθώς περιλαμβάνει προϊόντα που όλοι χρησιμοποιούμε. Πολύ ευχάριστη έκπληξη το  ότι και τα δύο προϊόντα περιποίησης είναι full size και όχι δείγματα!

Αυτό που θα θα προτιμούσα να έχει αντικατασταθεί με κάτι άλλο, είναι το βραχιόλι κρυσταλλοθεραπείας. Μπορεί να είναι μια πολύ όμορφη προσθήκη, και είναι κάτι που το έχω φορέσει και ευχαριστηθεί, αλλά θα προτιμούσα να αντικατασταθεί με κάποιο προϊόν για δοκιμή, έστω και σε travel size, μιας και στο φαρμακείο βρίσκουμε πληθώρα εταιριών και προϊόντων που μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε!

Τι περιμένω ιδανικά από το Beauty & Euphoria Pack ώστε να γίνει το τέλειο συνδρομητικό κουτί; Θέλω να δω να συμπεριλαμβάνονται και κάποια deluxe samples από premium brands του φαρμακείου, ώστε να έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω πολυτελή προϊόντα πριν επιλέξω να επενδύσω σε αυτά. Εννοείται ότι χαίρομαι πολύ που βλέπω full size προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής που έχω την ευκαιρία να τα δοκιμάσω πριν τα αποκτήσω, και ελπίζω αυτό να μην αλλάξει στην συνέχεια...

Η αρχή έγινε, και πιστεύω ότι κάθε κουτί θα γίνεται όλο και καλύτερο... Αναμένουμε το επόμενο Beauty & Euphoria Pack με μεγάλη αγωνία και αμείωτο ενδιαφέρον!

2 σχόλια:

  1. Αχ, κι εμείς αναμένουμε να μας παρουσιάσεις το επόμενο και να σε ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο!
    (Το βραχιολάκι πάντως μια χαρά το βρίσκω! Κομψό και γλυκούτσικο!!!)
    Φιλάκια, ομορφιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @syros2js: Το βραχιολάκι είναι πανέμορφο και το έχω κατευχαριστηθεί! Πολλά φιλιά όμορφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena