Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

8 Essie Reds for your Christmas Manicure!

Αναμφισβήτητα η πιο γιορτινή, ασφαλής, σικάτη και passe-partout επιλογή για το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ, είναι ένα κόκκινο βερνίκι νυχιών... Οι επιλογές πολλές, και όταν μιλάμε για βερνίκια Essie, σίγουρα σκεφτόμαστε μοναδικές αποχρώσεις. Η Essie έχει ένα κόκκινο για την κάθε μια από εμάς, και σήμερα μοιράζομαι μαζί σας οχτώ (!) λατρεμένες αποχρώσεις, για να επιλέξετε τη δική σας!




Εσύ θα επιλέξεις το βαθύ Bordeaux, το φωτεινό Really Red, το σικάτο A-list, το λαχταριστό Forever Yummy, το ροκ With the Band, το χειμωνιάτικο Shall we challet, το μοδάτο Aperitif ή το εθιστικό Limited Addiction?


Όποιο και να διαλέξεις, ένα είναι σίγουρο: Θα μπεις για τα καλά στο κλίμα των εορτών  και θα σερωτάνε όλοι ποιο βερνίκι νυχιών φοράς!


Από αριστερά στα δεξιά: Really Red, Aperitif, A list, Shall we challet?, With the band, Forever Yummy, Bordeaux...

Προσθήκη λεζάντας

Και μπορεί στα μάτια των ανδρών να φαίνονται όλα ίδια, αλλά εμείς ξέρουμε την αλήθεια: Ακόμα και μια μικρή διαφοροποίηση στην απόχρωση μπορεί να κάνει τη διαφορά!



Ορίστε και τα δικά μου αγαπημένα!


Εσύ, ποιο Essie Red θα προτιμήσεις;

2 σχόλια:

  1. Απίστευτα χρώματα, ειδικά το A list είναι το αγαπημένο μου! καταπληκτικά τα βερνίκια της essie δεν έχω κανένα παράπονο!
    Πολλά φιλιά
    Marylooo
    από:http://marylooo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Maria: Αχ, το A-list το αγαπώωωω! Είναι όλα ένα και ένα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena