Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

iHerb Haul!

Το iHerb είναι μακράν ένα από τα αγαπημένα μου sites για ηλεκτρονικές αγορές, αλλά τον  τελευταίο καιρό, λόγω των capital controls, ήταν αδύνατον να κάνω αγορές, μιας και δεν δεχόταν PayPal... Ευτυχώς όμως, αποφάσισαν επιτέλους να εκσυγχρονιστούν, και προσέθεσαν το PayPal σαν τρόπο πληρωμής. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, δεν μπορούσα παρά να κάνω τις αγορές μου άμεσα!

(Μην ξεχνάτε ότι χρησιμοποιώντας τον κωδικό TSN539 έχετε -$5 στην πρώτη σας παραγγελία ανεξαρτήτως ποσού, οπότε σας έρχονται οι αγορές σας ακόμα πιο φτηνά! )


Για τα προϊόντα Desert Essence είχα ακούσει πολύ καλά λόγια και ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσω! Επέλεξα δύο κρέμες σώματος: Τo Sweet Almond Hand & Body Lotion και τo Spicy Vanilla Chai Body Lotion... Από τα δύο, προτιμώ την μυρωδιά του πρώτου, αλλά δυστυχώς δεν κρατάει καθόλου στο δέρμα μου... Το δεύτερο κρατάει περισσότερο, αλλά και πάλι η διάρκειά του δεν με ικανοποιεί, ενώ μου αρέσει η ζεστή και spicy μυρωδιά του. Και τα δύο ενυδατώνουν πολύ καλά την επιδερμίδα, απορροφώνται άμεσα, δεν κολλάνε και δεν αφήνουν βαριά αίσθηση στο δέρμα, οπότε με έχουν αφήσει λίγο διχασμένη...

Για το αποσμητικό Crystal Body Deodorant δεν θα πω πολλά. Το αγοράζω ξανά και ξανά, μιας και είναι κρύσταλλος σε υγρή μορφή που κάνει αξιοπρεπέστατη δουλειά, ειδικά το χειμώνα... Η τιμή του είναι εξαιρετική, η ποιότητά του επίσης- τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Το The Seaweed Bath & Co Foot Butter ήταν μια παρορμητική αγορά, μιας και χρειαζόμουν μια κρέμα ποδιών που να είναι πολύ ενυδατική... Πρόκειται για ένα βούτυρο κατ' ουσίαν που χάρη στην απίστευτα βολική συσκευασία του απλώνεται στο δέρμα χωρίς να χρειαστεί να το ακουμπήσετε με τα χέρια σας! Για εμένα αυτό είναι πολύ σημαντικό, μιας και δεν θέλω το "λερώνω" τα χέρια μου. Κάνει εξαιρετική δουλειά,περιέχει 100% φυσικά συστατικά, μυρίζει πολύ ευχάριστα (σοκολάτα- μέντα) και τα πατουσάκια μου με ευγνωμονούμε! Το μόνο του αρνητικό είναι η τιμή του, αλλά ευτυχώς ανακάλυψα στην ίδια εταιρία το The Seaweed Bath & Co Hand & Body Butter, το οποίο κινείται ακριβώς στην ίδια λογική, αλλά έρχεται στην μισή τιμή! Παρήγγειλα ήδη δύο, για να μην ξεμείνω (ναι, έκανα ακόμα μια παραγγελία από το iHerb)!



Αγόρασα ακόμη, ένα ζευγάρι Moisturizing Gloves. Πρόκειται για ένα ζευγάρι πλαστικά γάντια που περιέχουν ενυδατική κρέμα, τα φοράτε για μισή ώρα και θρέφουν και ενυδατώνουν τα χέρια σας. Τέλειο προϊόν για το χειμώνα, ειδικά δεδομένου ότι κοστίζει μόλις 0,50 €!

Και επειδή χειμώνας χωρίς lip balms δεν γίνεται, είπα να εμπλουτίσω τη συλλογή μου με δύο ακόμη! Για τα Hurraw! είχα ακούσει τα καλύτερα και διαβάζοντας τις κριτικές στο iHerb είδα ότι το Hurraw! Night Treatment Balm είχε τις πιο διθυραμβικές κριτικές, οπότε είπα να το δοκιμάσω! Είναι φτιαγμένο από 100% φυσικά συστατικά, κάτι που πάντα αναζητώ στα lip balms μου, μιας και τα ανανεώνω συνέχεια και δεν θέλω να καταναλώνω μεγάλες ποσότητες βλαβερών χημικών. Το ίδιο φυσικό και αθώο είναι και το Ladybug Jane Healing Lip Balm που επέλεξα, μιας που είναι 100% φυσικό,οργανικό και vegan! Kαι το καλύτερο; Έρχεται στο άρωμα Caramel Popcorn! Μυρίζει πραγματικά υπέροχα και έχει και ελαφρώς γλυκιά γεύση αν τύχει και γλείψετε τα χείλη σας!

Το τελευταίο beauty item που πήρα, είναι τα Bath & Shower Gloves από την EcoTools... Πολύ χαριτωμένα, κάνουν ήπια απολέπιση και πλούσιο αφρό για να γλιτώνουμε χρόνο στο μπάνιο!


Τέλος, αγόρασα δύο ροφήματα και ένα snack! Από την εταιρία Yogi, πήρα το Tahitian Vanilla Hazelnut, ένα ρόφημα που μυρίζει υπέροχα βανίλια και φουντούκι και έχει ελαφρώς γλυκιά γεύση. Πίνεται πολύ ευχάριστα με γάλα και το έχω αγαπήσει! Πήρα επίσης από την Celestial Seasonings το ρόφημα Cinnamon Apple Spice, που έχει γεύση μήλο κανέλα και μια φυσικά γλυκιά γεύση! Είναι τέλειο για τα χειμωνιάτικα βράδια, ενώ ικανοποιεί και την επιθυμία μου για γλυκό, χωρίς να περιέχει θερμίδες.

Και πάμε στο snack που αγόρασα και με έχει αφήσει ενθουσιασμένη! Τα Seapoint Farms Dry Roasted Edamame είναι μια τέλεια εναλλακτική για τα πατατάκια ή τους ξηρούς καρπούς που περιέχουν πολύ αλάτι και πολλά λιπαρά... Έχουν λίγες θερμίδες, μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης με αποτέλεσμα να με χορταίνουν, δεν έχουν πολλά λιπαρά, είναι crunchy και ελαφρώς αλατισμένα και τα έχω λατρέψει!




Πώς να μην λατρεύεις το iHerb με όλα αυτά τα καλούδια που έχει; Stay tuned για το επόμενο iHerb Haul μόλις έρθει η επόμενη παραγγελία μου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena