Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Urban Decay Naked Basics Palette!

Στο σημερινό ποστ μιλάμε για ακόμα μια παλέτα σκιών με την οποία έχω πάθει εμμονή και πιστεύω ότι αξίζει να γνωρίσετε! Δεν είναι καινούριο μου απόκτημα, αλλά μιας και είδα ότι σας άρεσε το ποστ με την Chocolate Bar Palette, είπα να σας μιλήσω και για μια ακόμη λατρεμένη παλέτα σκιών,  την Naked Basics από την Urban Decay!


Και μπορεί να είχε γίνει ένας χαμός με τις παλέτες Naked όταν κυκλοφόρησαν, αλλά να πω την αμαρτία μου ποτέ δεν μπήκα σε σοβαρό πειρασμό να τις αποκτήσω, μιας και τις θεωρούσα κάπως υπερτιμημένες... Με έτρωγε όμως η περιέργεια να δοκιμάσω τις σκιές της Urban Decay για τις οποίες όλοι λέγανε τα καλύτερα. Και η χρυσή τομή, υπήρξε για μένα η Naked Basics!


Πρόκειται για μια παλέτα με έξι σκιές, όλες σε πολύ βασικές, γήινες και nude αποχρώσεις, που ξεκινάνε από το λευκό και καταλήγουν στο μάυρο. Προσωπικά, δεν βρίσκω τίποτα πιο σικ, απλό και ασφαλές, από το να επιλέξω nude μακιγιάζ στα μάτια, μαύρο eyeliner και έντονα χείλη. Όπως καταλαβαίνετε, αυτή η παλέτα φτιάχτηκε για μένα!


Την έχω πραγματικά κατευχαριστηθεί και αποτελεί απαραίτηο συστατικό του καθημερινού μου μακιγιάζ. Η υφή των σκιών είναι βουτυρένια, η διάρκειά τους εξαιρετική, η απόδοσή τους πολύ ικανοποιητική και οι αποχρώσεις τους πολύ βασικές, πετυχημένες και ευκολοφόρετες. Το μόνο μου παράπονο, είναι ότι στην δική μου πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, οι δεύτερη και τρίτη σκιά (foxy και wos) ίσα που αχνοφαίνονται. Κατά τα λοιπά, τις έχω αγαπήσει και είναι μια παλέτα, που πιστεύω ότι αξίζει να αποκτήσει όποια αγαπά τέτοιου είδους αποχρώσεις ή απλά θέλει κάτι πολύ βασικό για να ξεκινήσει να πειραματίζεται με το μακιγιάζ!
 
Read More

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Spring Edit: The Lipstick Edition!

Στο σημερινό Spring Edit ποστ, μιλάμε για αγαπημένα ανοιξιάτικα κραγιόν που βάζουν χρώμα στο μακιγιάζ μας, αλλά και στην καθημερινότητά μας! (Μπορείτε να δείτε το πρώτο Spring Edit εδώ).


Το ροζ είναι αναμφισβήτητα το χρώμα της Άνοιξης και δεν θα μπορούσε να μην έχει την τιμητική του σε ένα τέτοιου είδους ποστ!


Το Erre Due Lip Crayon Cheek & Lip στην απόχρωση 203, είναι ένα υπέροχο προϊόν ιδανικό για χείλη αλλά και μάγουλα- το απόλυτο travel friendly item! Το χρώμα του είναι ένα πανέμορφο ροζ και με ένα μόνο "μολύβι" έχετε ξεμπερδέψει! Το Beauty UK Lip Vinyl, είναι ένα κραγιόν  σε υγρή μορφή που αφήνει λεκέ στα χείλη όταν χαθεί η γυαλάδα, ενώ το Erre Due Mirror Effect Gloss 20, είναι λιγότερο σταθερό αλλά δίνει ένα πολύ καλοκαιρινό εφέ στα χείλη, σαν να είναι βρεγμένα. Αντίθετα αν θέλετε ένα κραγιόν που δεν πρόκειται να μετακινηθεί από τα χείλη σας για ώρες, το Maybelline Super Stay 14hr Lipstick στην απόχρωση Infinitely Fuchsia, δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει με την διάρκειά, αλλά και την απόδοση χρώματός του!


Μια σταθερή αγάπη για την Άνοιξη, είναι για μένα το Jane Iredale Just Kissed Lip and Cheek Stain 
στην απόχρωση Forever Pink, που είναι το πιο τέλειο και διακριτικό lip stain, που κάνει τα χείλη να φαίνονται "δαγκωμένα". Το απόλυτο "yοur lips but better" χρώμα για την Άνοιξη! (Αναλυτικά γι' αυτό, μπορείτε να διαβάσετε εδώ). Το Maybelline Colour Sensational στην απόχρωση Shocking Coral, ακροβατεί μετυξύ κοραλλί και ροζ και το λατρεύω τόσο για Άνοιξη, όσο και για Καλοκαίρι. 


Και για τις μέρες που θέλω κάτι που τραβάει τα βλέμματα και κερδίζει τις εντυπώσεις, αγαπώ το Shiseido Perfect Rouge PK 331, ένα ψυχρό ροζ με μωβ υποτόνους, που δείχνει απίστευτα σικ στα χείλη. Όσες αγαπάτε τα ματ κραγιόν, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το Radiant Matt Lating Color 23, ένα υπέροχο φωτεινό κόκκινο με μεγάλη διάρκεια, ματ αποτέλεσμα και εξαιρετική άνεση στα χείλη! Τέλος, το Seventeen All Day Lip Color στην απόχρωση Breezy Pink, είναι απόλυτα girly και παιχνιδιάρικο, ενώ δεν πρόκειται να μετακινηθεί με τίποτα όλη μέρα!


Ένα είναι σίγουρο για όλα τα παραπάνω ανοιξιάτικα κραγιόν: Κλέβουν τις εντυπώσεις, μου φτιάχνουν τη διάθεση και βάζουν χρώμα στην καθημερινότητά μου! Πώς να μην τα αγαπώ;








Read More

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Chocolate Bar Palette!

Το σημερινό ποστ είναι αφιερωμένο σε μια πολύ διάσημη παλέτα σκιών, την οποία άργησα αρκετά να ανακαλύψω. Ο λόγος για την Too Faced Chocolate Bar, την πιο μοσχομυριστή(!) και ευκολοφόρετη παλέτα σκιών ever!


Την είχα εντοπίσει από την πρώτη στιγμή στα Sephora και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά δίσταζα να την αποκτήσω διότι το τελευταίο πράγμα που χρειάζομαι είναι ακόμα περισσότερες σκιές, δεδομένου του μεγέθους της συλλογής μου... Έβαλαν, όμως. τα Sephora κάποια στιγμή μια πολύ καλή έκπτωση, και αποφάσισα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου, οπότε υπέκυψα!


Και δεν το έχω μετανιώσει λεπτό! Πρόκειται για μια άκρως βολική παλέτα σκιών, αφού περιέχει δεκαέξι σκιές, όλες σε ουδέτερες αποχρώσεις, πολύ ευκολοφόρετες. Κάποιες είναι ματ, ενώ κάποιες άλλες είναι shimmery, δίνοντάς μας έτσι την δυνατότητα να δημιουργήσουμε πολλά διαφορετικά μακιγιάζ, ανάλογα με την περίσταση, αλλά και την όρεξή μας! Η απόδοσή τους είναι εξαιρετική, η υφή τους πραγματικά βουτυρένια και το blending γίνεται παιχνιδάκι. Και φυσικά, δεν μπορώ να μην αναφέρω το ότι μυρίζουν σοκολάτα!



Περιττό να σας πω ότι την έχω κατευχαριστηθεί και την χρησιμοποιώ καθημερινά από την μέρα που την απέκτησα! Πιστεύω ότι αξίζει πραγματικά τον κόπο να την αναζητήσετε και να την αποκτήσετε με την πρώτη ευκαιρία στις εκπτώσεις!
Read More

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Spring Edit: The Nail Polish Edition!

 Μπήκε ο Μάιος, ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης, αλλά κατ΄ουσίαν ο ήλιος και η ζέστη μόλις έκαναν την εμφάνισή τους. Τώρα, λοιπόν, είναι η καλύτερη στιγμή να μιλήσουμε για χρώμα στο μακιγιάζ μας, τα νύχια και τα ρούχα μας, αφήνοντας πίσω την μουντάδα και τις σκούρες αποχρώσεις του Χειμώνα!

 Η σειρά ποστς Spring Edit, ξεκινάει με ανοιξιάτικα βερνίκια νυχιών και θα ακολουθήσουν φυσικά και αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ! Ξεκινάει επίσης και ένα καινούριο "project" για να υποδεχτούμε τον ανοιξιάτικο καιρό, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο τέλος αυτού του ποστ...


Η Essie έχει αναμφισβήτητα βερνίκια σε υπέροχα και μοναδικά χρώματα και δεν θα μπορούσα να μην συμπεριλάβω κάποια από αυτά στα αγαπημένα μου ανοιξιάτικα βερνίκια... Το Urban Jungle είναι το πιο υπέροχο, chic, μοναδικό και κομψό βερνίκι νυχιών ever και πραγματικά έχω πάθει μια μικρή εμμονή μαζί του! Πιστέψτε με, δεν υπάρχει περίπτωση να το φορέσω και να μην με ρωτήσουν ποιο είναι! Το Back in the Limo είναι ένα απαλό παστέλ ροδακινί, ιδανικό για τις μέρες που δεν θέλω κάτι πολύ έντονο. Για τις υπόλοιπες μέρες, το πιο υπέροχο τυρκουάζ είναι αναμφισβήτητα το Garden Variety από την καινούρια ανοιξιάτικη συλλογή της Essie και είμαι σίγουρη ότι θα το κατευχαριστηθώ και το καλοκαίρι! Τέλος, ένα υπέροχα φούξια, το Haute in the Hit και το πιο υπέροχο ροζ από την bridal collection, το Brides no Grooms, με βάζουν στο απόλυτα ανοιξιάτικο κλίμα!

Brides no Grooms, Urban Jungle, Back in the Limo, Garden Variety, Haute in the Heat

 Ένα πολύ οικονομικό αλλά και αξιόλογο βερνίκι νυχιών είναι το Golden Rose Rich Color Nail Laquer No 13, ένα πολύ βαθύ και έντονο φούξια. Το δε Models Own Hypergel στην απόχρωση Lilac Sheen είναι ένα υπέροχο παστέλ μωβ με έντονη λάμψη και πολύ καλή διάρκεια. Δύο πολύ όμορφα και ανοιξιάτικα βερνίκια από την Erre Due είναι το Erre Due Last Minute Jamaica Sunset, ένα υπέροχο σχεδόν neon ροζ-πορτοκαλί και το Erre Due Exclusive Heart Trick που θυμίζει πολύ το  Flowerista από την ανοιξιάτικη συλλογή της Essie!

Golden Rose No 13, Models Own Lilac Sheen, Jamaica Sunset, Heart Trick

Το Korres Spring Lilac είναι ένα πανέμορφο μωβ, που ακροβατεί μεταξύ του μωβ και του γκρι. Το Dior Psychedelic Orange προσωπικά μου φαίνεται περισσότερο ροζ απ΄ό,τι πορτοκαλί και μου φτιάχνει τη διάθεση όποτε το φοράω! Το Maybelline Colorama Pink Bikini είναι ένα πανέμορφο έντονο ροζ που ταιριάζει τέλεια σε λευκές και μαυρισμένες επιδερμίδες. Τέλος, το Morgan Taylor Waτch Your Step, Sister από την συλλογή Cinderella, είναι τόσο γλυκό και φωτεινό,  ενώ το σούπερ οικονομικό αγαπημένο μου βερνίκι της Reveri έχει το πιο τέλειο mint χρώμα!

Korres Spring Lilac, Dior Psychedelic Orange, Reveri, Morgan Taylor Watch Your Step, Sister, Maybelline Pink Bikini,
Αποφάσισα τον Μάιο να ξεκινήσω ένα project στο Instagram, το #springnailsmay. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα σας δείξω όλα τα παραπάνω βερνίκια φορεμένα ώστε να δείτε τα χρώματα καλύτερα- γιατί μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις- αλλά και να κάνω το Instagram μου λίγο πιο πολύχρωμο και χαρούμενο! Αν θέλετε να τα δείτε λοιπόν, ακολουθήστε με στο Instagram (@sissisplace) και stay tuned! Και φυσικά, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε μαζί μου και τα δικά σας αγαπημένα βερνίκια νυχιών για την άνοιξη!
Read More

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena