Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Essie Spring 2016 Collection!

Η Essie υποδέχεται την  'Ανοιξη με τη συλλογή Essie Sring 2016- μια συλλογή γεμάτη χρώμα που μας υπόσχεται πιο ηλιόλουστες μέρες και ανεβασμένη διάθεση για τους τρεις επόμενους μήνες! Πάμε να τη γνωρίσουμε, αλλά και να δούμε όλα τα βερνίκια φορεμένα για να διαλέξετε τα αγαπημένα σας!


Αυτή η συλλογή τα έχει όλα: Χρώματα στους τόνους του πράσινου για να ταιριάζουν με τη φύση, με ένα σκούρο πράσινο και ένα πετρόλ που φοριούνται άνετα και τους φθινοπωρινούς- χειμωνιάτικους μήνες, αλλά και τέσσερα φωτεινά, χαρούμενα χρώματα που θα τα ευχαριστηθούμε και το καλοκαίρι.



Το Poolside Service είναι ένα συγκλονιστικό πετρόλ χρώμα που κλέβει τις εντυπώσεις και κέρδισε επάξια μια θέση στην καρδιά μου. Για όσες αγαπάμε τα passepartout μωβ, το Shade On μας βάζει σε ανοιξιάτικη διάθεση- τόσο παστέλ, αλλά και τόσο φωτεινό όσο πρέπει. Και για τις πιο ηλιόλουστες μέρες, το Sunshine State of Mind μας θυμίζει ότι η λιακάδα ξεκινάει από μέσα μας, και φυσικά από το μανικιούρ μας!

Poolside Service, Shade On, Sunshine State of Mind

Για τις λάτρεις των παστέλ, απαλών χρωμάτων το High Class Affair είναι ένα απόλυτα chic και διακριτικό σομόν, που κάνει το μανικιούρ μας να δείχνει classy χωρίς υπερβολές. Το Off Tropic μας βάζει σε τροπικό κλίμα και κάνει ακόμα και όσες δεν τρελαινόμαστε με τα πράσινα βερνίκια, να ερωτευτούμε. Τέλος, το Lounge Lover είναι ένα βερνίκι νυχιών στο χρώμα του flamingo- απόλυτα γλυκό, παιχνιδιάρικο και ανοιξιάτικο!

High Class Affair, Off Tropic, Lounge Lover

Προσωπικά, βρίσκω αυτή τη συλλογή της Essie απόλυτα επιτυχημένη, με must have χρώματα που δεν φεύγουν από τη μόδα και μπορούμε να τα ευχαριστηθούμε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς! Αν έπρεπε να διαλέξω τα αγαπημένα μου και αυτά που θα σας πρότεινα οπωσδήποτε να αποκτήσετε, θα επέλεγα το Poolside Service, το Lounge Lover και το Off Tropic.

Και ακόμα και αν ο καιρός μας τα χαλάει πού και πού, μην ξεχνάμε ότι "The Sunshine is a State of Mind", όπως πολύ καλά μας υπενθυμίζει η Essie! Welcome Spring!

2 σχόλια:

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena