Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

The Christmas Beauty Menu!

Ίσως η πιο εορταστική εβδομάδα του χρόνου μόλις ξεκίνησε! Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μοιράζομαι μαζί σας τις επιλογές μου για προϊόντα ομορφιάς που μας βάζουν στο εορταστικό κλίμα, ταιριάζουν υπέροχα με την ατμόσφαιρα των ημερών και "ντύνουν" τις μέρες μας με χρώματα και αρώματα που "φωνάζουν" Χριστούγεννα!


Αναμφισβήτητα, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το κόκκινο, που αναδεικνύεται στο απόλυτο χρώμα των Χριστουγέννων. Λατρεύω να βάζω κόκκινες πινελιές: στο μανικιούρ μου, τα χείλη μου, ακόμα και στο άρωμά μου!

Φέτος ξεχώρισα δύο κόκκινα αρώματα, ιδανικά για τις γιορτές, αλλά και για όλο το χρόνο- μια παλιά αγάπη και έναν καινούριο έρωτα... Το Amor Amor από την Cacharel είναι ένα άρωμα που πρωτοδοκίμασα πριν 6 χρόνια, και έκτοτε έχει βρει τη θέση του ανάμεσα στα χειμωνιάτικα αρώματά μου (ναι, έχω χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά αρώματα ως γνήσια perfume addict!). Ελαφρώς γλυκό, αλλά και πικάντικο, χωρίς να γίνεται πολύ βαρύ, το ευχαριστιέμαι ιδιαίτερα στις βραδινές μου εξόδους και ακόμα περισσότερο την περίοδο των γιορτών! Και μπορεί το Amor Amor να είναι μια παλιά αγάπη, αλλά το Modern Muse Le Rouge είναι αναμφισβήτητα ο καινούριος μου έρωτας! Με μια άκρως ιδιαίτερη συσκευασία, με κόκκινες  και χρυσές λεπτομέριες, είναι ένα άρωμα που φοριέται από το πρωί ως το βράδυ... Πιο "ώριμο" και γυναικείο από το προηγούμενο, λουλουδάτο και ελαφρώς αισθησιακό, με έναν ανατολίτικο χαρακτήρα χωρίς όμως να γίνεται βαρύ και μπουχτιστικό, κλέβει τις εντυπώσεις και ταιριάζει υπέροχα στις μέρες των γιορτών! Απόλυτα ιδιαίτερο, μυρίστε το και θα με θυμηθείτε!


Προσωπικά, βρίσκω ότι τις γιορτές η μόνη επιλογή για τα χείλη, είναι ένα κόκκινο κραγιόν. Το κόκκινο ταιριάζει σε όλες (αρκεί να βρούμε την σωστή απόχρωση για εμάς) και αναβαθμίζει αυτόματα ακόμα και το πιο απλό μακιγιάζ! Διαλέξτε το κόκκινο κραγιόν που σας ταιρίαζει, και ανάλογα με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε, μπορείτε να επιλέξετε κάτι πολύ οικονομικό ή και αρκετά πιο ακριβό... Το δικό μου αγαπημένο, είναι αναμφισβήτητα το  Estee Lauder Pure Color Envy στην απόχρωση Envious! Με λίγη λάμψη στο δέρμα και μια έντονη γραμμή eyeliner, είναι το μόνο που χρειάζομαι για ένα άψογο χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ!


Τέλος, λίγα χρώματα κολακεύουν τόσο τα γυναικεία χέρια, όσο το κόκκινο... Οι επιλογές πολλές, και αν θέλετε να πάρετε ιδέες, ρίξτε μια ματιά εδώ, για να δείτε τις δικές μου επιλογές για φέτος!

Εκτός από το κόκκινο, αυτό που χαρακτηρίζει τα Χριστούγεννα είναι η λάμψη! Λάμψη στα μαλλιά, το μακιγιάζ, τα νύχια, το δέρμα...


Δώστε λάμψη στα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας ένα λαδάκι που θα τα κάνει να δείνχουν υγιή, λαμπερά, ενυδατωμένα, λεία και μεταξένια... Όποιο χτένισμα και να επιλέξετε, το έλαιο λάμψης της Kerastase Elixir Ultime είναι το απόλυτο  luxury προϊόν για να το αναδείξει και να φαίνεται σαν να έχτε μόλις βγει από το ακριβότερο κομμωτήριο. Πολλές ορκίζονται στο όνομά του, και όχι άδικα, μιας και πρόκειται για ένα έλαιο θρέψης, λάμψης και αναδόμησης και προστασίας. Αποτελεί επίσης, ένα εξαιρετικό δώρο για τη μητέρα, την αδερφή ή τη φίλη μας, μιας και είναι κάτι που όλες χρειαζόμαστε, αλλά πολύ συχνά αποφεύγουμε να αγοράσουμε, καταφεύγοντας σε πιο οικονομικές λύσεις, που όμως δε συγκρίνονται μαζί του σε καμία περίπτωση (σας μιλάω από προσωπική πείρα)... Αναζητήστε το σε ηλεκτρονικά καταστήματα για να το βρείτε στην πιο οικονομική τιμή, και αφού το δοκιμάσετε, δεν θα το αλλάζετε με τίποτα! Κυκλοφορεί σε τρεις εκδοχές για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει στα δικά σας μαλλιά: Για όλους τους τύπους μαλλιών, για βαμμένα μαλλιά και για λεπτά μαλλιά. Το τελευταίο το έχω αγαπήσει, διότι μπορώ να το εφαρμόζω κάθε μέρα- δεν βαραίνει στο ελάχιστο τα μαλλιά μου, αλλά τα κάνει απίστευτα απαλά και τα αναζωογονεί στη στιγμή!


Προσθέστε λάμψη στο μακιγιάζ σας με ένα highlighter pen, όπως το θρυλικό  YSL Touche Eclat ή το πολύ καλύτερο κατά τη γνώμη μου Estee Lauder Double Wear Brush On Glow BB Highlighter... Το όνομά του είναι σιδηρόδρομος, αλλά δίνει υπέροχη λάμψη και φωτεινότητα στο δέρμα, με αποτελέσματα πολύ καλύτερα από το Touche Eclat... Είμαι ήδη στη δεύτερη συσκευασία, είναι ένα από τα κορυφαία προϊόντα της Estee Lauder κατά την άποψή μου και νομίζω ότι πολύ δύσκολα θα το αντικαταστήσω!


Και αν αγαπάτε το glitter, τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να το παρακάνετε ελαφρώς! Ένα glitter eyeliner, ένα highlighter με shimmer ή ακόμα και ένα glitter spray για το σώμα και τα μαλλιά, θα προσθέσουν μι έξτρα δόση λάμψης στις χριστουγεννιάτικες εξόδους σας!


Τέλος, μια λεπτομέρεια γεμάτη λάμψη, κάνει τη διαφορά στο μανικιούρ μας, και το αναβαθμίζει στην πιο εορταστική και χριστουγεννιάτικη εκδοχή του! Φέτος, λάτρεψα την πρόταση του The Body Shop με ασημένιο glitter και μαύρες λεπτομέριες, το ασημένιο βερνίκι νυχιών τους, αλλά και  το χρυσό sand effect βερνίκι νυχιών από την MUA που το θυμάμαι κάθε Χριστούγεννα...

Βάλτε λίγο κόκκινο και λίγη λάμψη στην καθημερινότητά σας, και απολαύστε τις γιορτινές μέρες με χρώματα, λάμψη και αρώματα που κάνουν την καθημερινότητά μας, λίγο πιο μαγική!

Καλά Χριστούγεννα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena